Dobrý deň, odkedy vaše dieťa nepije pred spaním mlieko? Moje dieťa má dva roky a pred spaním poobede a večer mu dávam mlieko.
Ine mamicky zase davaju polievku ako ibed. A veceru pred spanim kase.
@mama4444 syn má 15 mesiacov a už nejaký mesiac je odstavený od dojčenia a mlieko večer pred spaním pije iba keď má počas dňa menej mliečnych výrobkov. Vtedy mu dám na večer do fľašky trochu plnotučného mlieka.
Na obed máva polievku aj druhé jedlo, je to veľký papkač 😁 (polievku pred spánkom, druhé po ňom). Na večeru zvyčajne máva kašu (krupicovú, pšenovú, cirokovú…).
Môj ma osem a večer ešte vypije pohár mlieka.
Prestala piť ako 20 mesacna. Pred spaním ma polievku už veľmi dlho, na obed nedávam mlieko od roka hádam. Len na večer mala. V noci sa tiež nebudila od roka.
@mama4444 môj má 16 mesiacov a stále pije večer, raz v noci, ráno a pred obednym spánkom, zakaždým tak 150ml 😊 je to slabý jedák, tak aspoň to mlieko pije…a pred spaním mu budem dávať mlieko kľudne aj 2 ročnému keď bude chcieť…pred obednym spankom je už umrnčany, neviem si predstavit že by si normálne sadol a najedol sa 🤷🏻♀️ Obeduje keď vstane
myslim, ze na to neexistuju standardy 🙂
nas bude mat o chvilu 1.5 roka a pije mlieko pred spanim, cez den ani v noci uz nie
Dcéra od roka nepila mlieko ako "jedlo" mala ho ako nápoj k raňajkám a jedla dosť mliečnych výrobkov, krémové polievky a pod.
Mlieko pred spaním jej už nerobilo dobre a na doporučenie pediatričky sme ho úplne vynechali, výrazne jej to zlepšilo spánok.
priblizne 1,5 roka mali obaja ked sme ho zrusili
Moj ma 5 rokov a vecer si da pohar mlieka (flasu som zrusila v 2r)
Medzi 18 az 2rokom prestavali prve dve. Tretie ma 14m a nechce.Dojcime sa ale mlieko uz nemam. :D Verim,ze v 18m uz pojde spat bez mlieka.
Náš bude mať štyri a pred spaním si dá vždy 🤷
Dcéra pila do nejakých dvoch rokov, syn do roka potom už nechcel
Mám po 30-tke a ešte mlieko pred spaním pijem 😬😁
Asi 16mesiacov mal, ked prestal uplne pit mliemo
asi cca od troch rokov. Vždy před spinkanim dcera vypila flašu sunaru a potom sladko usnula
Môj od odstavenia 18m nepije žiadne mlieko