ahojte maminy Od kedy ste dávali detičkám pohánku? my máme 8mes a neviem či už môžeme. Potom skôr asi lúpanú ako nelúpanú? Alebo je to jedno? chcem oživiť príkrmy niečím novým Ďakujem za rady 🙂
Ja som dcerke davala psenove aj pohankove vlocky ako prve kase (8m) a zboznuje ich doteraz
My papame pohankovu kasu uz mozno od polky 7mes a tiez nam nic nie je. 🙂 Dnes som dokonca kupila aj pohankove vlocky, tak skusime aj tie. 🙂
Už môžeš dať bez obáv. Náš malý v 8 mesiacoch pohánku jedol, aj pšeno, červenú šošovicu, lusky, fazuľku adzuki.
Ja som dávala asi od 8meho mesiaca, robila som ryžovo-pohánkovú mliečnu kašu.
pohanku mozes davat ako jeden z prvych prikrmov. skus najprv pohankove vlocky,tie su jemnejsie a daju sa z nich robit skvele ovocno-mliecne kase. ale kludne aj so zeleninou,my jeme na rozne sposoby.pohanka je velmi dobra po vsetkych strankach.
8 mesiacov je ten akurátny čas ale nedávajte malému z pohanky nič iné pripravené iba kašu http://akoapreco.com/pohanka-preco-ju-jest/
Ahojte, ako pripraviť prosím pohanku pre 9 mes bábätko? Kúpila som lúpanú, no nie kašu. Môžem ju pridať do zeleninového príkrmu, spolu k ostatnej zeleniny, keď ju varím? alebo pohánku radšej uvariť zvlásť? Ďakujem vopred.
Ja som dávala dcérke pohánku cca od roka, ale nie často, kombinovala som s inými obilninami. Pohánka má tzv. ohrievací charakter, keď dávať tak skôr v chladnejších dňoch. V lete je treba presedlať na ryžové, pšeničné, jačmenné, ovsené alebo kukuričné kaše.
Ahojte baby mala ide mať 6 mesiacov neviem či jej mám dávať pohanku. Ak áno tak s čím? Ovsené vložky - kaša vypluva s-cim jej to dávať ako s kombinovať A čaj my nechce piť len po lyzicke...
Ja som davala pohanku od 7.m,malemu nic nebolo a mozes aj pseno,daktori ho dokonca odporucaju ako prvy prikrm (to pseno -ale treba najskor 3x preplachnut vriacou vodou)