Ahoje mamičky,
prišla som si ku Vám po radu. Máte niektorá skúsenosti s objednávaním príkrmov Hipp cez internet? Odkiaľ sa to najviac oplatí? Poprípade objednávala niektorá z rakúskej stránky? Keďže tam je to o polovicu lacnejšie ako u nás.
Ďakujem za rady 🙂
Súhlasím s príspevkom vyššie. Mne nosili naši z Rakúska a bol rozdiel, vo vôni aj v chuti, odhodlala som sa ochutnať to. Ale používali sme.to len občas.
Ďakujem, aj som si myslela. My bývame 350 km od rakúska tak chodit to kupovať tam je pre nás nevýhodne.
@kukuru kupovala som v Rakúsku v Bipe ... pár dní do mesiaca sú baby day vyšli ešte lacnejšie, aj ich plienky boli lepšie..
@chut_na_kolac moj syn snáď do 6 r jedol špenátovu hippku 2 kusy aj, keď som urobila špenát do toho cestovinu aj tak to nechcel iba z Hippu.
@kukuru ja kupujem Hipp prikrmy priamo v AT. Tie su vyrobene v Rakusku, tie predavane na SK su vyrobene v CR. Neviem, aky je rozdiel v kvalite, ale tym Rakuskym verim o nieco viac, kedze dobre vieme, akej kvality vyrobky dodavaju na SK/napr. Pampersky v Rakusku kupujes vyrobene v Nemecku a tu kupis len Pampersky vyrobene v Polsku a Madarsku/. Pri Pamperskach z Nemecka mam pocit, ze su lepsie a dieta sa hned neprecika