Nutrilon a iné mliečne kaše

zussane
26. dec 2022

Nutrilon a INÉ MLIEČNE kaše pre deti aký máte názor mamičky je tam veľa Chemie?A NESTLÉ JE SAM JED

amonet
26. dec 2022

vsetko jedlo bud riesis a citas alebo neriesis a zjedz. toto neni len o detskych kasach, lebo ak chces kvalitu tak v polotivare ju nenajdes

nykkushka
26. dec 2022

Tak ak ti ide o kvalitu bez jedov a chémie, rob si kaše doma z rôznych obylnin a podľa vlastnej chuti 😉

marianarem
26. dec 2022

@zussane Tu je priklad, vanilkova kasa:
ryžová múka 40,8 %, sušené odtučnené MLIEKO 26 %, demineralizovaná srvátka (z MLIEKA), rastlinné oleje (palmový, repkový, kokosový, slnečnicový), emulgátor (sójový lecitín), galaktooligosacharidy (z MLIEKA) 4,7 %, minerálne látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, jodid draselný), fruktooligosacharidy 0,37 %, maltodextrín - zo zemiakov, vitamíny (kyselina l-askorbová- vit. c, dl-α-tokoferylacetát - vit. e, retinylacetát - vit. a, cholekalciferol - vit. d, d-biotín, tiamín mononitrát - vit. b₁, pyridoxín hydrochlorid - vit. b₆), prírodná vanilková aróma 0,1 %

Ide o to, co povazujes za chemiu. Vacsina z toho, co tam vidis, su v skutocnosti bezne vitaminove a mineralove doplnky skryte pod komplikovanymi nazvami. Alebo nejake typy cukrov. Ale ano, su vyrobene v nejakej chemickej/farmaceutickej vyrobni.

petamich
26. dec 2022

ja mojmu dietatu mliecnu kasu na ranajky davam 🙂 a co si myslia ine mamicky mi je uprimne jedno, kazda mame svoje dieta, o ktore sa starame 🤷‍♀️

lorin29
26. dec 2022

@zussane ja dávam malej ale nemliečnu krupicovu inú mi nechce.. Keby chce dám jej aj inú 🙂

jaskolka
26. dec 2022

Dávala som aj dávam, nečítam, neriešim,keby som mala všetko čítať, tak sa zbláznim. Jed na potkany tam hádam nie je...

sandyan
26. dec 2022

Ja davam kase tiez,,ved neje iba tie, ma pestru stravu a sem tam kasa naozaj neuskodi

zuzinka888
26. dec 2022

Deti po celom svete to jedia a nic im nie je. A prave tvoje balenie je plne " jedu a chemie "🙈

zussane
autor
27. dec 2022

@zuzinka888 ja som myslela tak, že Nestlé firma a aj iné firmy preto tie značky nekupujem dávajú do jedál aj detských GMO a iné svinstva..

zussane
autor
27. dec 2022

@sandyan aj ja dávam kaše... Ved deti ich majú radi...

zussane
autor
27. dec 2022

@petamich ja na raňajky aj večeru.. Kasu... Pomedzi ovocie, chrumky piškóty... Dáke masko na obed zelenina.. Alebo iné..

zuzinka888
27. dec 2022

@zussane myslim, ze svetove znacky su prisne kontrolovane- zlozenie surovin, dodavatelia. Detsky sirtiment je velmi narocny a spotrebitelia- teda mamicky - su velmi citlive na svoje deti. Neviem si predstavit co by pre firmu znamenalo keby prisli na to, ze pridavaju nejake svinstvo. Ved v zahranici by vysudili miliony/ miliardy a pre firmy by to bolo likvidacne- dokonca az trestne.