Nutrilon a INÉ MLIEČNE kaše pre deti aký máte názor mamičky je tam veľa Chemie?A NESTLÉ JE SAM JED
Tak ak ti ide o kvalitu bez jedov a chémie, rob si kaše doma z rôznych obylnin a podľa vlastnej chuti 😉
@zussane Tu je priklad, vanilkova kasa:
ryžová múka 40,8 %, sušené odtučnené MLIEKO 26 %, demineralizovaná srvátka (z MLIEKA), rastlinné oleje (palmový, repkový, kokosový, slnečnicový), emulgátor (sójový lecitín), galaktooligosacharidy (z MLIEKA) 4,7 %, minerálne látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, jodid draselný), fruktooligosacharidy 0,37 %, maltodextrín - zo zemiakov, vitamíny (kyselina l-askorbová- vit. c, dl-α-tokoferylacetát - vit. e, retinylacetát - vit. a, cholekalciferol - vit. d, d-biotín, tiamín mononitrát - vit. b₁, pyridoxín hydrochlorid - vit. b₆), prírodná vanilková aróma 0,1 %
Ide o to, co povazujes za chemiu. Vacsina z toho, co tam vidis, su v skutocnosti bezne vitaminove a mineralove doplnky skryte pod komplikovanymi nazvami. Alebo nejake typy cukrov. Ale ano, su vyrobene v nejakej chemickej/farmaceutickej vyrobni.
ja mojmu dietatu mliecnu kasu na ranajky davam 🙂 a co si myslia ine mamicky mi je uprimne jedno, kazda mame svoje dieta, o ktore sa starame 🤷♀️
Dávala som aj dávam, nečítam, neriešim,keby som mala všetko čítať, tak sa zbláznim. Jed na potkany tam hádam nie je...
Ja davam kase tiez,,ved neje iba tie, ma pestru stravu a sem tam kasa naozaj neuskodi
Deti po celom svete to jedia a nic im nie je. A prave tvoje balenie je plne " jedu a chemie "🙈
@zuzinka888 ja som myslela tak, že Nestlé firma a aj iné firmy preto tie značky nekupujem dávajú do jedál aj detských GMO a iné svinstva..
@zussane myslim, ze svetove znacky su prisne kontrolovane- zlozenie surovin, dodavatelia. Detsky sirtiment je velmi narocny a spotrebitelia- teda mamicky - su velmi citlive na svoje deti. Neviem si predstavit co by pre firmu znamenalo keby prisli na to, ze pridavaju nejake svinstvo. Ved v zahranici by vysudili miliony/ miliardy a pre firmy by to bolo likvidacne- dokonca az trestne.
vsetko jedlo bud riesis a citas alebo neriesis a zjedz. toto neni len o detskych kasach, lebo ak chces kvalitu tak v polotivare ju nenajdes