ahojte. mám 6mesačnú dcérku a kojim. v noci sa mi budí každú hodinu aj pol a tak som už začala prikrmovať. začala som postupne mrkvička, zemiačky a spolu. spapa len 1-2 lyžičky a potom sa začne nervačiť a vypluvať, nechce už papať. čajik tiež odmieta. tak ju nakoniec aj tak nakojim.aj cez den máme ten istý problem. vôbec nechce spávať.čo mam robiť aby som v noci tak často nekojila. tento problem máme 2mesiace a predtým pekne spávala. podotýkam, zubky sa jej zatiaľ netlačia.som unavená a vyčerpaná z nej.neviem čo dalej... dakujem za radu
ja by som urcite netlacila na to prikrmovanie, kojenemu dietatu az do 1 roka staci z vyzivoveho hladiska materske mlieko. treba to trosku vydrzat, ja som musela pri kazdom jej zobudeni ist zohriat jej moje odsate mlieko a ked zaspala este som musela aj odsavat... ale vydrzala som. vedela som ze toto je najlepsie co jej mozem dat. a mozes jej kazdy dem úpmilmit trosku zeleniny ale ked jej nechuti urcite nenutit. tvoje dietatko samo vie co je mu najlepsie 🙂
@weronka9 skús jej dať do príkrmu tvoje odstriekané mlieko, bude tam mať aj známu chuť. A ináč malá ti reaguje úplne normálne. Bude pár týždňov trvať kým si zvykne na nové chute a nový pohyb jazykom. Predsa len, z prsníka je najedená rýchlejšie a pohodlnejšie ako z lyžičky, tak prečo by sa mala namáhať 🙂
A tá noc? S mojím malým takto úžasne fungujeme od jeho 2mes. a tiež už som na prášky 😒