Caute baby ! Chcela by som vediet, ci mate tiez take negativne skusenosti s flaskami AVENT s nauskami, kde je medzi prioritami flasky uvedene, ze nema tiect. Najprv som si myslela, ze mam nejaku chybnu, ale, ked som kupila dalsie 3 a kazda tiekla, ja neviem, ale je to normalne? Cim to bude, ze tecu, ked nemaju...kupovala som ich preto, lebo tiect nemali 🙂))) Viete mi poradi nejaku znacku, kde mam naozaj zarucene, ze flaska nebude tiect a mala nebude cela dooblievana? Dakujem za nazory a Vas cas 🙂
obyčajný z Tesca je u nás "NAJ" - moja dcérka iný ani nechce a tento tečie len keď s ním naozaj silno zatrasie - aj to len 1-2 kvapky
avent tecie, lebo ked dieta cuca, tak vlastne vzdy ostane tekutina medzi tym ventilom (tym silikonovym kolieckom zospodu) a samotnym naustkom, a ta zvysna tekutina potom vyteka 😝
mne zatial najmenej tiekli tommee tippee, mame flasku s naustkom aj flasku so slamkou a obe nanajvys obcas trochu kvapkaju (ale vecsinou vobec nie).
ale este viac nez avent nam tecie nuby flaska so slamkou, ta ide skoro prudom 🙄
inak na doma pouzivame obycajne plastove hrnceky s naustkom (http://www.hema.nl/winkel/babyspullen/Eten-Drin...) a pit dostava iba s jedlom, takze to ho ustrazim aby pohar nepreklapal, raz sa to aj tak musi naucit... 😉
dakujem baby, inak, ten obycajny z Tesca je naozaj najlepsi, ten nam tusim este netiekol, Nuby je jedna velka katastrofa, to mam vzdy kabelku "vo vode" 🙂 🙂 🙂
aj my mame dva aventy, ktore tecu. este z DMky ten babylove netiekol (myslim, ze ho vyraba nuby), ale avent som kupila vyslovene kvoli vrchnaciku - ze nebol cely odnimatelny, len taky odklapaci. lebo cely odnimatelny sa stale stracal a liezlo to na nervy.
velmi malo hrncekov s naustkami maju takto vyrieseny vrchnacik, skoda. ale komu to nevadi, tak skusajte nieco ine ako avent.
Veru Aventy tečú,ja som ho kúpila,a bola som tiež nahnevaná,kabelka mokrá,viac ho nepoužívame.
😒
my mame tiez netecuci a tiekol nam iba na zaciatku, ked som davala to koliesko silikonove naopak 😅 a mala pila s tou dierkou smerom dolu....pri piti ju vzdy musi mat hore 😉 inak tecu 😠
ovela viac ma trapi to, ze sa nedaju poriadne umyt a vycistit naustok ako to, ze tecu... 😝
@luciferova ak ti mozem poradit, vyborne sa vselijake taketo flasky (napr. aj tie so slamkou) umyvaju kefkou z odsavacky nosa. My mame taku odsavacku v zelenej krabici a k tomu bola pribalena uzka kefka. Tak s nou vycistis vsetky tieto pohariky a flasticky 🙂
@raffaella dik za radu, ale taku kefku veru nemam ☹ a co tam po tom, poharik uz aj tak nepouzivame 😉 si zlata, isto si niektorej mamicke pomohla 🙂
@luciferova nemas zac, rado sa stalo 🙂
@henulienka ktory to je ten z tesca?ako vyzera?neda sa hodit link?
@luciferova hej, aj to je ich velka nevyhoda, ale to je problem vacsiny tychto hrncekov....skusala si ich cistit tycinkami na ucho? s tym mi to islo asi najlepsie, aj ked to nebolo dokonale 🙂 🙂 🙂 🙂
@aninka30 nasla som len tento letak z archivu....v podstate je to z tejto kolekcie, len my mame s uskami, ale je to to iste 🙂
http://www.zlacnene.sk/detail/tesco-look-nekvap...
@sylvia20 hej skusala, aj tymi hrubymi, ale nebolo to ono... a mam pocit, ze ta guma chytala plesen...
@luciferova ten zaneseny povlak od caju mi ako tak vyjde, ale aj mne sa zda , ako keby sa tam usadzala plesen, alebo vodny kamen.....kamoska to cistila savom, ale to sa mi zda velmi drasticke a aj nebezpecne
@sylvia20 fu, savo neeee, to radsej kupit za par supov druhy 🙂 ale mozno v umyvacke by to zislo 😉
pri prvej dcerke sme dost experimentovali .... tiez nam tiekol zazracny avent netecuci hrncek. jednak ked do neho trochu fukla, tak tiekol prudom cez tu dierku na vzduch a aj cez zavity - cim viac bol zatiahnuty, tak tym viac tiekol - po zasrobovani bolo treba trosku vrchnak povolit. poskusali sme este Canpol - tam mi dcerka nevedela tak silno potiahnut aby nieco preslo popod silikonovu zabranu, potom nejake dalsie naustkove pohariky ktore tiekli len co sa otocili, pohariky so slamkou s ktorymi som sa rozculovala vzdy, ked som ich cistila...
druha pije odmalicky z flase od Rajca so sportovym uzaverom alebo z Kubik-waterr pripadne Jupik - tie maju vnutri v cucaku taku gumenu zabranu aby po otoceni flaska netiekla, ale netreba cucat prilis silno aby nieco islo. A cena - namiesto jedneho draheho hrnceka mam karton mineralok a ked je flasa prilis zanesena (ak dam do nej parkrat caj), tak ju proste vyhodim...
ano, aj my na tom ficime, alebo este Lucka ma taky uzaver 🙂
hladala som tuto temu lebo zvazujem ze kupim mojim drobcom tie pohariky a zatial s flaskami avent nemam dobre skusenosti....flasky 220ml aj 125 nam tecu nastastie z nich piju huste kase takze to netecie ale aby sa napili vody to nehorzi hned sa obleju ....a dufala som ze tieto zazracne hrnceky /pohariky tiect nebudu ale vidim ze teda sa radsej poobzeram po inej moznosti
😉
Aj my mame ten "netecuci" hrncek 😠
ahojte, ja mam tiez avent poharik z obrazku a som velmi sklamana. maly je vzdy poriadne pooblievany. a rozhodne to nie je len par kvapiek-ale tak, ze sa musime prezliect. hrncek sam o sebe netecie. ale ked dieta z neho pije - vytecena voda ostava medzi okrajom /myslima ze uz to tu niekto opisoval/ a pri nakloneni potom vytecie.
mali sme aj munchkin pohar, ktory bol super, vobec netiekol- no uz nam tecie aj ten- z nicoho nic. pomedzi zavit dost hojne vyteka voda....
mne tiez jeden tiekol a bola som riadne nahnevana,lebo nie su prave najlacnejsie. druhy mi uz netiekol a ani velka flaska,tak neviem,ci je to chyba od vyroby,alebo co. 😖