Nemliečna kaša s obsahom cukru

chtoura_ba
30. okt 2012

Cafte mamicky, chcem sa spytat: syncek ma 6 mesiacov, mam zacat davat na vecer kase, dlho som riesila akou zacnem tak som zvolila Sinlac, aby bola bezlaktozova a bezlepkova a doma som mu vcera prvy krat dala, zjedol to, ze az nestihal prehlat, tak som kukla obsah a tam ze obsahuje sacharozu(!!) Naco je v kasi sacharoza? To mam take male decko krmit cukrom? Aky mate nazor? POradte aka kasu mam teda davat ked nechcem aby obsahovala laktozu ani cukor a este zatial ani lepok. Maly je plne kojeny. Dakujem

gaby21
30. okt 2012

@chtoura_ba Ahoj, tak ja tieto krabicove kase nepouzivam vobec,je to sladky humus, ja sama by som to nezjedla, kupujem v bio kutikoch instatne pohankove, ryzove, kukuricne, psenove, atd. su absolutne ciste, bez nicoho, napr. iba cista pohanka, ... 😎

brtkulka
30. okt 2012

ahoj, suhlasim s gaby21, my sme tiez na pohankovych, ryzovych atd. nestaci mu na vecer mliecko? ja som zacala s kasami okolo 8.-9.mesiaca 😉

chtoura_ba
autor
30. okt 2012

@gaby21 fuuha dik za radu, a ja som myslela ze Sinlac je dobra kasa....skoda mrte penazi....

chtoura_ba
autor
30. okt 2012

@brtkulka no pediatricka nas uz tlaci do kasi....

chtoura_ba
autor
30. okt 2012

ale inak mlieko pije aj predtym aj potom

brtkulka
30. okt 2012

a preco vas tlaci?

alenka600
30. okt 2012

@chtoura_ba AKo aj uz baby hore pisu - tie krabicove kase so sladidlom a neviem cim vsekym su zbytocne. Ja varim kase sama - ovsennu, ryzovu, pohankovu, amarantovu, psenovu.....jeeeej kolko ich je. Tak ak chces, mozes si vybrat, ktore z tych obilnin neobsahuju lepok, alebo mozes davat aj take co uz lepok maju. Povarim to vo vode, pomixujem a mam. Lacne a zdrave.

ankaevka
30. okt 2012

@chtoura_ba ahoj, tiež som zo začiatku kupovala kaše z obchodu, ale kvôli financiám som si nedávno zvolila lacnejšiu variantu..nakúpila kaše kukuričnú, pohánkovú, klasickú detskú krupicu, ovsené vločky a tie robím večer malej aj s lyžičkou domáceho džemu a veľmi malej chutia 😉

euka210
30. okt 2012

ja som tiez davala az od 9-10m. Prvy prikrm bol obed zelenina, potom ovocie a az tak kase.

katka0905
30. okt 2012

my sme davali kase, aj ked trosku neskor, s tym sme zacinali ako s prikrmom - urcite boli bez cukru a bez mlieka, asi aj bez lepku, a bolo ich viac na vyber v DM drogerii. V bio kvalite aj v dobrych cenach. Nikde inde som take nezohnala. Ovsenu sme davali neskor, lebo ovos je vraj trosku tazky pre deti, ostatne malej velmi chutili, hlavne ked som jej to neskor miesala s ovocim.