Nemliečna kaša na večer

lenka58
23. okt 2022

Poradte nemliecnu kasu 🙏na vecer este sme ziadnu nemali ktora je dobra. Kupila som od hami nemliecnu s bananom ale maly reaguje na banan takze mu ju nemozem dat.

tani777
23. okt 2022

Kup ryzove vlocky/ryzovu kasu a uvar,pripadne ochut cim chces...my sme mali od ravita ryzovu kasu a bola skvela..alebo nomina ma kadejake chutne kase,radsej to..uvaris vo vode,pridas co chces a mas skvelu kasu..tie instantne detske kase maju podla mna zbytocne vela zbytocnosti..

jumama
23. okt 2022

Ja som vzdy rozvarila ryzu, dala som ovela viac vody a trochu s tou vodou rozmixovala na riedku kasu. Postupne som doplnala pol na pol s natural ryzou alebo inymi obilovinami po trosickach pseno, pohanka, neskôr vločky ovsenne. Ale najradsej mala mala taku pol na pol biela a natural ryza. A do toho sme neskor zavadzali zeleniny. Nikdy nejedla ciste zeleniny, len takto s ryzou, lebo mala reflux a z cistych zelenin grcosila aj po dvoch hodinach.

konikkon
23. okt 2022

@lenka58 kaše Nutrilon dcére chutia najviac. Ale dávam aj kukuričnú polentu, krupicovu, kaše Zn. Nominal, najmä pohánkovú, Baby love 3 zrná. Kaše by si mala striedať.