Nejedenie ročnej dcérky

miriam7979
4. okt 2021

Ahooojte baby uz tu pisem po x krat…ale uz som bezradna a tak nestastna s dcerky…idu nam predpokladam zubky ocne ze sa jej prerezavaju…uz od vcera my skoro nic nezjedla a neviem uz co snou robit,neni velky jedak celkovo ale toto hruza nic ine vecer v noci spanku vypije kakao ale to otom asi ani nevie🤔 nejake rady alebo typi ze co snou robit ked my nechce nic jest ani to nechce co lubila…trapi ma to ze nic nema v brusku poriadne ale pit pije dost…dakujem dopredu🙏🏼💜

slniecko_12
4. okt 2021

Natierat nejkay gel z lekarne na dasienka aby si jej ulavila od bolesti

anjelicek26
4. okt 2021

Kakao? V noci a rocnej? Ked detom idu zuby, je to dost peklicko, hlavne ocaky... v noci davaj detske mlieko, ano vtedy o tom nevie, ano vtedy ju to neboli. Pouzivaj gel na zuby, ak je fakt zle, kludne polovicnu davku nurofenu. Moji aj dva tyzdne nejedli ked sa zub prerezaval, presli na mlieko a zasa sa rozbehli, netreba to tak riesit, nic im nechyba, telo je na to usposobene, faldiky maju dostatocne... dolezite je nevymyslat hovadinami ako kakaom, sladkostami, chrumkami a hocicim, nedostat sa do stadia v hlave - moje dieta neje, musim jej dat aspon to a hento...to je velmi zla cesta... Ponukaj stale jedlo - ideal ako finger food, mat postavene nakrajane ovocie, zeleninu v dosahu dietata a nech si berie podla potreby,neverim, ze odmietne vychladeny melon ci banan ci vychladenu hrusku, ked ju zubky bolia, ved to je jak balzam na tu bolest...

elizabet173
4. okt 2021

@miriam7979 kakao jej nedávaj, zbytočne ju zasýti a ak vypije fľašu, prepočítaj si na jej váhu, koľko by si asi musela vypiť ty na tvoju váhu a či by ti potom chutilo jesť.

elizabet173
4. okt 2021

@miriam7979 viem, že nie je ľahké vidieť denno denne, že dieťa nechá takmer všetko na tanieri. Ale vieš, čo škodí tvojej dcérke najviac? Tvoj stres, to, ako ju neustále prehnane pozoruješ, neustále sa obávaš všetkého možného aj nemožného a ona to napätie vníma. Veď ju nechaj ísť svojím tempom, ak lekárka nič nehovorí, všetko je ok, niektoré detičky sú bacuľatejšie, iné útlejšie. A ak jej idú zúbky, je pochopiteľné, že jej nechutí, keď vylezú, zase sa trošku rozpapá. Možno by si to prehnané pozorovanie mohla konzultovať s psychológom, nie je to ok, naozaj. Keby niečo nebolo v poriadku, predsa by si to detská lekárka všimla, nie?