Ahoje, moja dcera zacala chodit do skolky po dvoch tyzdnoch, vcera v skolke nejedla a ucitelka mi povedala ze ked jej davali jest ju az nadvihovalo pravdepodobne zo stresu, nechce chodit do skolky respektive od septembra bola asi 8 dni potom 5 tyzdnov chora potom 3 dni chytila crevnu virozu, čo dovtedy nikdy nemala, neviem co robit ci ju radsej nedavat do skolky alebo to treba len cas
@azurova99 tým že ju teraz prestanes dávať do škôlky nič nevyriešis len si to presuniete o niečo neskôr, pretože sa tam bude musieť ako predškolácka vrátiť. Takže ak ste už začali bojovať, zotrvajte. My máme to isté od septembra, ja len počítam mesiace do jari a dúfam, že aspoň potom sa to zlepší a na ďalšiu jeseň bude imunita o niečo silnejšia. Lebo aj tu vidíš tie témy, že každá čo má doma škôlkara, prežíva to istá, teda drvivá väčšina...
Tak pri tak dlhych rozostupoch v chodeni je to zakazdym ako ucit to dieta chodit tam nanovo... nemyslim, ze nieco ziskas, ked ju tam davat nebudes, ale na zaciatok (ak si ty doma a mas tu moznost) sa mozes dohodnut na 2 dni v tyzdni, alebo len na doobedie (vybrat pred obedom, obijdete to jedenie)...ale kolektiv v tom veku uz dietatu velmi prospeje a imunita sa potrebuje trosku zabehnut a stretnut aj nove virusy...