Nechce otvárať ústa

lilith666
17. dec 2022

Zdravim chcela by som sa tu poradit co robit dalej...
Naša malá ma teraz 5 mesiacov zacali sme s prikrmami od ukonceneho 4 mesiaca ale vobec nechce otvarat usta ani jest a to som skusila aj banan a striasa ju nechce otvorit ani usta... Prosim poradte co robit Dakujem

petamich
17. dec 2022

pockat 🤷‍♀️ pockala by som 1-2 tyzdne, nechala to tak a vyskusala opat, proste nemusi byt pripravena

tinkavvv
17. dec 2022

@lilith666 cakat. Ma len 5 mesiAcov. Casu dost.

bluemoon24
17. dec 2022

@lilith666 u nas byl banan tabu do 6,5m cca, proste mu nechutnal. Jinou zeleninu/ovoce ji?

zuzikxx
17. dec 2022

@lilith666 prvy mesiac bol u nas horor, teraz krasne papa. Nechutil jej banan (tiez ju napinalo), kombi banan+jabĺčko tiez nie.. Sa musis obrnit, ja uz potom som automaticky ratala s tym, ze to dam sliepkam. Najskor ma to deptalo, ze co ked nebude chciet nikdy jest a podobne obavy 😂 Chce to vela trpezlivosti.

lilith666
autor
17. dec 2022

@bluemoon24 nie banan som iba skusila zeleninu sme poskusali vsetku skusila som aj mäsko prve ale nic nechce 🤦‍♀️

lilith666
autor
17. dec 2022

@zuzikxx presne tak mam depku s toho co ak ju budem musiet nutit furt je to na nervy asi pockam teda zo 2 tyzdne ako radia baby

antonka
17. dec 2022

Ja som pri deťoch začala s prikrmami až keď začali otvárať ústa...bol to taký Cca piaty mesiac u oboch , vtedy prejavilo záujem o iné jedlo ako vo fľaške, a doslova preglgali sústa čo sme jedli my :D

marianarem
17. dec 2022

@lilith666 Ja som vyuzila ze maly vsetko strkal do ust. Spravila som taky hustejsi prikrm, ktory sa nalepil na lyzicku a dala som mu to ako lizatko. Strcil do ust a olizoval a tak si zvykal na chut.