Názov detskej kaše s hnedým medvedikom

5. feb 2022

Ahojte, keď som bola malá mama nám kupovala kaše na krabici bol hnedý medvedík, raz k nim bol aj kalendár s peknými obrázkami toho medvedíka, neviem ale názov ani značku týchto kaši, mali veľa príchutí napr.medova, banánová, jablková, čokoládová,...bolo to asi pred 20 rokmi takže je to retro ale kŕmime dieťatko tak som si na to spomenula a nikde ich neviem nájsť či ešte existujú . Nespomeniete si niekto na názov?

simsalabim
5. feb 2022
autor
5. feb 2022

@simsalabim jeeeeej anoo to sú oni, asi dva mesiace ich hľadám na nete všade možne a nenašla som.. ďakujem veľmi pekne ♥️

autor
5. feb 2022

@simsalabim neviete či sa dajú kúpiť niekde na Slovensku?

simsalabim
5. feb 2022

Neviem 🤷‍♀️ Ja som ich vzdy kupovala v Chorvatsku a uz mam deti velke. Mozno niekto bude vediet.

simsalabim
5. feb 2022

Este ma napadlo, na chorvatskom fore su zeny, co objednavaju chorvatske produkty, mozno tam ti poradia. https://www.modrykonik.sk/group/6154/

autor
5. feb 2022

@simsalabim ďakujem 💐♥️

mapa
5. feb 2022

Myslim, ze to boli kase milupa. 🙂
https://danone.ua/en/specializovane-kharchuvann...

autor
5. feb 2022

@mapa ďakujem, ale tie čo myslím ja boli tie prvé spomínané od podravky.

lucyl13
5. feb 2022

Musím sa smiať - ja polroka hovorím mužovi, že mam strašnú chuť na takú instantnú kasu z detstva … mne sa zdá, že sa volala Milupa.
Tuto cokolino som obj Zrovna cca pred 3 týždňami - čokoládovu aj orieškovu😊 chuti fakt ako tá z detstva - je to HR výrobok.

lucyl13
5. feb 2022

Nech sa Ti páči:
https://www.teslabambi.sk/cokolino-ljesnjak-pod...

Viaceré z “HR skupiny” sme z tejto stránky objednávali - sú rýchli a spoľahliví 😊

lucyl13
5. feb 2022

@mapa aj moja mama tvrdí, že to bola Milupa a nosila ju z Nemecka aj ona, aj babka 😊

nikha2809
5. feb 2022

Joooj túto si aj ja pamätám a nevedela som vyguglit obrázok.Tiez sa so mnou muž hádal že to bola Milupa ale ja som presne vedela že cokolino a ešte mi tvrdil že také ani neexistuje 😂

lucyl13
5. feb 2022

@nikha2809 vážne ??? Tak sa predávala u nás pred 20 rokmi ?

nikha2809
5. feb 2022

@lucyl13 určite sa u nás predávala ja mám 30a pamätám si ju celé detstvo som jedla len túto kašu,suché cestoviny a pečené zemiaky.Ja som sa pýtala aj svokry,keďže moji rodičia už nežijú ale tá si tiež len tu Milupu pamätala že svokor nosil z Nemecka.Este si pamatam aj jogurt starfruit neboli tam žiadne kúsky ovocia a o Tom tiež ešte nikto nepočul 😂😂

lucyl13
5. feb 2022

@nikha2809 😊tak ja som o 6 rokov staršia od Teba - mne sa tiež ten Maco maril 😂

nikha2809
5. feb 2022

@lucyl13 rovno som ju objednala z toho linku vyššie keď to bude to isté tak sa asi roztopím od radosti 😂

lucyl13
5. feb 2022

@nikha2809 no daj vedieť potom 😂 mne Sa tu muž rehotal, že ako ma toto vôbec napadlo hľadať, kúpiť a ako som to našla … mne fakt chuti, aj mojej 5 ročnej dcérke - povedala, že lepšiu kašu nejedla 😂

autor
5. feb 2022

@lucyl13 dakujeeem to sú presne oni, ešte frutolino ovocné mávali alebo ako sa to volalo a medovu, mňam, idem objednať, teším sa 😍😍😍

lucyl13
5. feb 2022

Ja si pamätám aj nejakú medovu….ale aj Milupa je medova😊 no každopádne som rada, že som tu potešila rovno 2 osoby ☺️
Daj vedieť, ako chutila 😊

lucyl13
5. feb 2022

Takze baby v lete dovolenka smer Chorvátsko 😂

lucyl13
5. feb 2022

Rozmýšľam, že keby sme viaceré napísali na tu stránku, že mame záujem o medovu aj ovocnú, tak by ju aj mohli objednať pre nás….

nikha2809
5. feb 2022

@lucyl13 tieto si ja veru vôbec nepamätám...ale pamätám si ten jogurt tuším starfruit sa volal naisto neviem...len mam taký zablesk ako sedím vo vani a revem.ze chcem starfrutik jogurt a mama zúfalá po mne hučí že ho nemali 😂😂😂😂to keby sa ešte niekto našiel kto by si to pamätal a vedel by kde ho zohnať už by som normálne v extáze bola asi dnes 😂😂

autor
6. feb 2022

@lucyl13 k tomu sa pripájam, medová a ovocná boli moje obľúbené