Ahojte baby, chcem sa poradiť, ktoré sú najlepšie kojenecké fľaše a cumlíky pre bábätká.
U nas sa osvetcili flasky pre novorodeniatko tome tipee a neskor mam a aj cumliky mam
Avent
aj my mame avent, spokojnost 😵
U nas avent na 100%,cumliky prezili aj kusanie so zubkami nasej malej.
unas baby nova
@lubica1979 každému bábätku vyhovuje niečo iné.môj napríklad z aventu strasne ťažko pije ale mam su výborné
dudky su skvele z DM babylove ale aj aventacke, a flase pouzivaam natural avent su dobre
ja tu budem asi za trapku, ale mám obyčajné sklené fľašky z lekárne.. cumlíky na ne babylove z DMky, antikolikové, sú dobre tvarované a malému sa ľahko chytajú a cumlíky mu sadli Mam 🙂 určite ale treba poskúšať, mali sme kúpených asi 8 druhov cumľov, proste tento jeden druh mu sadol a viac sme nemenili
Vyskúšali sme značky Mam, Babylove, Avent, Tomee Tippee, Nuk, všetky fľaše som musela podarovať, vyhodiť, môj syn z nich piť nechcel, vyhovuje nám obyčajná Baby nova. Treba skúšať, každému vyhovuje niečo iné. 🙂
Mne sa pri oboch deturencoch osvedcil avent, ine sme ani neskusali lebo nebolo potrebne 😉
vyskusali sme tommee tippee a nevyhovovali, najviac nam vyhovuju avent
😉
@lubica1979 baby nova, babylove, mam, cumlíky huk
Avent, najstarsi ma poharik. Sme velmi spokojny
Suavinex a Avent
My sme pouzivali nuk, a velka spokojnost
flasa Avent..ale cumeľ na flaši máme MAM, lebo z aventoveho piť nevedel. A cumle sme vyskúšali hádam všetky, ale jediný ktorý chcel bol taký komunistický gulatý 🙂..takže každému vyhovuje iné...
@lubica1979 Ahoj Lubka, my sme povodne tiez vyskusali vetky flasky okrem MAM. Nakoniec sme nasli YOOMI flasticu. Ma siroky uzaver na lahke naplnanie, cumel v tvare bradavky, ktory je dokonca teply pocas krmenia a najvacsiou vyhodou je ohrievac vo vnutri flase. Ten sa iba nabije vo vriacej vode a potom sa da pouzit kdekolvek na cestach alebo na nocne krmenie. Mojej zene to zachranilo vela trapenia v noci, pretoze nocne ohrievanie odsateho mliecka je strasny stres, hlavne ked dieta uz velmi place a mliecko stale nie je teple ... uff, dufam, ze uz nikdy viac 🙂. S yoomi flaskou moze dietatko zacat pit za 60 sekund. Na webstranke yoomi su aj videa, skus si pozriet, mozno zaujme.
Teraz je yoomi na zlave dna: http://www.zlavadna.sk/zlava_93043_samoohrievac...
Tomee Tippee..u nas velka spokojnost.
Tomme Tippe
cumliky Avent Sensitive a Suavinex
U mna zn.avent.