Náhrada pečiva

3. mar 2022

Ahojte, baby čím nahradiť pečivo, chlieb rožky?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
buberova
3. mar 2022

Knackenbrod

buberova
3. mar 2022

A inak ak to robíš kvôli tomu že chceš schudnúť, zameraj sa na celkový príjem a výdaj.. nie iba na vylúčenie jednej konkrétnej potraviny.. ak je to z iného dôvodu tak si môj komentár nevšímaj ;)

marianarem
3. mar 2022

Existuje aj bielkovinovy chlieb, ten ma nizky obsah cukrov.

autor
3. mar 2022

@buberova robím to lebo ma z kysnutého pečiva nafukuje

luccija
3. mar 2022

@viestta a čo raňajkujes?kase, vločky?
Ja, keby som si nedala ráno rožok či chlieb som hladna celý deň🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ninkamamka
3. mar 2022

ja si kupujem ryzove placky alebo razne v tescu vyzera to ako polystyrenove chlebiky :D ale tensie a vacsie tak isto natieram maslom natierkou alebo jem s prazenicou a podobne 🙂

vroni
3. mar 2022

Zeleninou. Urobím si na raňajky obložení papriku, kaleráb alebo bielu redkovku. Napríklad. Mne to chuti viac ako chlieb.

benit
3. mar 2022

Ja som tiez obmedzila pecivo, fakt len nutne a v minimalnom mnozstve. Mam bezlepkovu a to pecivo , chlieb mi fakt nechuti. Tak vela veci bez neho.

sssss123
3. mar 2022

tiež som obmedzila pečivo, max. tak cez víkendové rána, a inak do jogurtu pokrájané jablko, slnečnicové semienka, hrsť pomletých orechov, pestrec a vločky

komplikovana
3. mar 2022

skus este kvaskove pecivo, z toho by nemalo nafukovat. Ak by predsa len, tak ja osobne som pecivo nenahradzovala nicim, jednoducho som ho nejedla. Na ranajky som jedla vacsinou pomazanky, tvrdy syr, vajicka, sunka a vela zeleniny- uhorka, kalerab, paprika, rajciny, redkovky, mrkva - podla sezony.

autor
3. mar 2022

@komplikovana ja tiež teraz jem vajíčka zeleninu a tak ale už mi to ide hore krkom😁

tajik
3. mar 2022

Kukuričné placky jem už 5 rokov so všetkým ...a zvykla som🙂

sense
3. mar 2022

Začala som piecť kvaskove à nepoužívam bielu múku, chlieb robím. Z raznej a spasldovej múky...

macalau
4. mar 2022

Ja som tiež vylúčila pečivo a chlieb lebo som si myslela že to je z toho,no nakoniec mi zistili intoleranciu na pšenicu a nemôžem laktózu.,to je moja skúsenosť.

enoula
4. mar 2022

Kvaskove je vyborne, ale nie každý ma nervy a chuť ucit sa/piect. Aj taka cisto razna tehlicka alebo hocijake pecivo/Chlieb sú super..
A ked chces menej starosti, mozno skus placky si doma urobiť nejake..na styl tortilly, mozno popozeraj indicke recepty na inšpiráciu, je ich kopec, urobis si pár ,das do chladničky a mas na rano k salatu,omelete, atd,.. alebo kus kus rano zalejes a o 5min jes.. alebo vločky, kase, granola, sladkych moznosti je tiez vela

narianka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz