Ahojte, baby čím nahradiť pečivo, chlieb rožky?
Knackenbrod
A inak ak to robíš kvôli tomu že chceš schudnúť, zameraj sa na celkový príjem a výdaj.. nie iba na vylúčenie jednej konkrétnej potraviny.. ak je to z iného dôvodu tak si môj komentár nevšímaj ;)
Existuje aj bielkovinovy chlieb, ten ma nizky obsah cukrov.
@buberova robím to lebo ma z kysnutého pečiva nafukuje
ja si kupujem ryzove placky alebo razne v tescu vyzera to ako polystyrenove chlebiky :D ale tensie a vacsie tak isto natieram maslom natierkou alebo jem s prazenicou a podobne 🙂
Zeleninou. Urobím si na raňajky obložení papriku, kaleráb alebo bielu redkovku. Napríklad. Mne to chuti viac ako chlieb.
Ja som tiez obmedzila pecivo, fakt len nutne a v minimalnom mnozstve. Mam bezlepkovu a to pecivo , chlieb mi fakt nechuti. Tak vela veci bez neho.
tiež som obmedzila pečivo, max. tak cez víkendové rána, a inak do jogurtu pokrájané jablko, slnečnicové semienka, hrsť pomletých orechov, pestrec a vločky
skus este kvaskove pecivo, z toho by nemalo nafukovat. Ak by predsa len, tak ja osobne som pecivo nenahradzovala nicim, jednoducho som ho nejedla. Na ranajky som jedla vacsinou pomazanky, tvrdy syr, vajicka, sunka a vela zeleniny- uhorka, kalerab, paprika, rajciny, redkovky, mrkva - podla sezony.
@komplikovana ja tiež teraz jem vajíčka zeleninu a tak ale už mi to ide hore krkom😁
Kukuričné placky jem už 5 rokov so všetkým ...a zvykla som🙂
Začala som piecť kvaskove à nepoužívam bielu múku, chlieb robím. Z raznej a spasldovej múky...
Ja som tiež vylúčila pečivo a chlieb lebo som si myslela že to je z toho,no nakoniec mi zistili intoleranciu na pšenicu a nemôžem laktózu.,to je moja skúsenosť.
Kvaskove je vyborne, ale nie každý ma nervy a chuť ucit sa/piect. Aj taka cisto razna tehlicka alebo hocijake pecivo/Chlieb sú super..
A ked chces menej starosti, mozno skus placky si doma urobiť nejake..na styl tortilly, mozno popozeraj indicke recepty na inšpiráciu, je ich kopec, urobis si pár ,das do chladničky a mas na rano k salatu,omelete, atd,.. alebo kus kus rano zalejes a o 5min jes.. alebo vločky, kase, granola, sladkych moznosti je tiez vela