Treba oznámiť pediatričke že idem zavadzať prikrmy ?
Naco 😃 nasej to bolo sumafuk, len mi povedala, ze pol roka len dojcit a potom zavadzat, ale nie ananasy a vselijake somariny, ze niektore maminy sa predhanaju, co ich dieta uz jedlo. Ja som inak zaviedla az od 7 mesiacov, lebo deti mi nesedeli, nevedeli prehltat, vypluvali...
Nie.
A načo by jej bola taká informácia?
Mne dala pediatricka postup ako, kedy a co zavadzat.
Na poradni sa o tom nebavite? Bud ti sama povie ze mas zaviest alebo ak zavedies skoe tak ma najblizsej poradni sa bude pytat na jedenie, tak povies. Ci lekarka sa nepyta, nechodis na poradne?
@nafka0483 chodím ale zatiaľ o príkrmoch nič nehovorila
Kolko ma dieta?
Naco? Ved to je tvoja vec 🙂
Neoznamovala som ale na poradni sa pýtala, čo ako je a neje atd
Mna sa vzdy na poradni opytala? Ci uz papa zeleninu, masko... ci nezapeka neboli brusko( lepok) alebo sa nevyhadzal*( mlieko a vyrobky) ale urvite som jej nevolala a nic neoznamovala.
@nafka0483 bude mat 5mesiacov
Tak ja neviem, ale ja som cakala od nej info, kedy mam zacat prikrmovat a ona mi dala instrukcie pri oboch detoch.
Nie. Oni sa spytaju na poradni.
Pri synovi mi odporučila začať, ked som vravela, že už prejavuje záujem o jedlo, že až "očami vyjeda" naše taniere, a mal akurát 5 mesiacov. Ona sa už len občas spýtala, ako jedáva, či mu chutí,či zje všetko a podobne.
Pri dcére bolo to isté, ale tam som už nespomínala to na poradni, len som skúsila proste začať,mala 6 mesiacov.
Potom som už len povedala, že papa už aj prikrmy. Možno tým, že som bola už druhorodicka, tak doktorka to brala, že "viem, čo a ako"
A je na umelom mlieku?
Preco uz chces zavadzat prikrm?