Musí byť stolica pri dokrmovaní každý deň?

samata
10. jan 2011

moja dcérka má 8 týždňov, dokrmujeme piaty deň vždy večer nutrilon HA a stolicu sme mali odvtedy len 1X. Je to normálne?

ela2710
10. jan 2011

@samata, nas papa Bebu, no kaka pekne, tak raz za den, alebo kazdy druhy den, nemusis si z toho nic robit, je uz vacia, uz to nie je take male miminko a teda nebude mat nakakane v kazdej plienke 😉

evickapooh
10. jan 2011

ak nema problemy s "'vetrami "'ani koliky nema tak je to ok

renabr
11. jan 2011

nepochopila som uplne otázku, to mala stolicu jeden krát za 5 dní? to je vela si myslím, ale ak má stolicu jeden krát za den to je uplne v poriadku...

pink_lady
11. jan 2011

mozno si brusko potrebuje zvyknut na nove mliecko, mozno treba zvysit prijem tekutin (cajik), pokial ju neboli brusko, tak by som sa neznepokojovala, my mame opacny "problem" kakame po kazdom mliecku, jogurte, krupici, proste, cokolvek mliecne a hned plna plienka 😎

silvia1124
11. jan 2011

ahojte mam 6t dievcatko a stale ju boli brusko a place a je nepokojna.v nemocnici bola prikrmovana s Nutrilonom tak aj ja som jej to davala doma .2 tyzdne bolo vsetko pohode a potom to zacalo stale plakala nevedela kakat tak jej to zmenili na Nutrilon comfort proti zapche a kolike.aj to trvalo len 2 tyzdne a mala hnacku.tak jej zmenili zase mlieko a dali jej Nestle AL 110.to bolo dobre 2 tyzdne.boli ju stoho brusko a stale chce papat asi ju nenasyti toto mlieko .uz neviem co mam robit .neviete mi poradit?dakujem

tintiniacik
11. jan 2011

Moj syncek maval tiez tak stolicu odporuca sa uzi vat nejake probiotika my sme mali infantsdophilus a zabrali a stolica sa krasne upravila