Mungo

keira
26. apr 2013

Kupila som v DM sacok tejto fazulky, ze uvarim drobcovi (ma 10.5 m), nechal som ho v noci dostat a teraz ho varim so zemiakom tak polhodinu a viac (tak napisane nejak v navode). Ja som sebe dala tak eneuvarene, iba odstate do rizota .. urobia som chybu? Nie je toxicke? Lebo vsade pisu o naklicovani, ktore ma tvrat 3 dni! tak teraz, ze ci som sa nahodou neotravila! 😀 😝
DAkujem za prispevky.

keira
autor
26. apr 2013

@xlucia to som preluskala, nejak som tam nenasla odpoved 😒

bamb27
26. apr 2013

@keira ci pana toxicka fazula 🙂 😲 ...chjo, nie neboj nic, isto neotravila, fakt je to len fazula, keby mala jedovaty potencial tak sa to asi neda tak lahko kupit,,, 3dnove klicenie preto, lebo v trojnovych klickoch je najviac hodnotnych latok, zivin, vitaminov,, takze maximalne si sa o ne obabrala troska,, nic viac 😉 😉

xlucia
26. apr 2013

@keira toxicke nie je. ale neviem ako si ho jedla surove nenaklicene. take suche??? mungo sa bud naklicuje alebo vari ako cerstvy hrach

keira
autor
26. apr 2013

@bamb27 dakujem, takze budem zit 🙂)

bamb27
26. apr 2013

@keira urcite ...v noci si mozes spokojne lahnut 🙂

keira
autor
26. apr 2013

@xlucia nechala som to na noc odstat

xlucia
26. apr 2013

@keira cize si ho ciastocne naklicila. druhy raz nechaj dlhsie a preplachuj vodou, a uz bud pokojna nic sa ti nestane

althejka
29. apr 2013

my strasne lubime mungo aj malemu pridavam do prikrmov, ale vzdy naklicene 🙂 je to taky zdravsi hrasok

lasina
29. apr 2013

ja si to dam len do vody a na druhy den jem, nemam to rada naklicene, takze nemaj strach 😉