Ahojte, mrazite prikrmy? Zatial robím len zeleninove bez mäsa, napríklad mrkvu a zemiak viem kúpiť menšie, ale takú brokolicu ci karfiol ani nie.. A mne to nechuti ze by som si potom zo zbytku urobila nejaké jedlo.. Rozmýšľala som ze by som urobila viac prikrmu a zamrazila, no neviem ci sa to môže, aká bude chuť atď.. Vy ste tu skúsenejšie tak si nechám poradit☺️
Okrem zemiakov mozes zmrazit vsetko, najlepsie uz uvarene a po porciach. Zemiaky po zmrazeni nie su ani jedovat, ani nejadle, len maju inu konzistenciu.
Kup si silikonove zasobniky na lad,tam si zvysny prikrm nadavkuj,zamraz.mozes si potom ked budes potrebovat vylupnut kocky,rozmrazit a zohriat.
Ja som takto vzdy uvarila viac,najma v zaciatkoch zjedla fakt minimum,po par dnoch som 1 kocku rozmrazila a skusila opat ci nebude chutit.kazdy zamrazeny prikrm som do cca max 2 tyzdnov minula
Ďakujem pekne 🤗
nemrazila som prikrm ale zeleninu - nakrajala som si na kocky, brokolicu/karfiol rozdelila na ruzicky, dala do tych zatvaracich sackov a do mraznicky a potom som len vybrala odsypala kolko potrebovala a uvarila prikrm