Môžu súvisieť problémy s kojením s veľkosťou klobúčika?

matka187
11. feb 2020

Ahojte používa tu niektorá maminka klobúčik avent S, moje malé 3m sa odtrhava od prsa 😏 kojím cez klobučik môže to byť tým ze veľ. S JE pre ňu už malý žeby preto sa odpajala?, v pohode od narodenia kojím cez, len dnes v noci mi to začala robiť či kôli zubkom vypiť vypije chychoce sa po jedení len je to také nepokojné vrtive jedenie mate aj vy nejaké problémi s kojenim PROTESTY 🤨

vulka
11. feb 2020

Ale veľkosť klobúčika závisí od veľkosti bradavky a nie od veľkosti dieťaťa. Problém bude niekde inde.

matka187
autor
11. feb 2020

@vulka všetko hryze, gebrinky žeby ďasná ominali alebo sa zmenila chuť mlieka v noci som mala dobre plne prsníky tok mlieka ajstlacam pri jedení dúfam ze je to len krátky protest

brezza
11. feb 2020

@matka187 velkost klobucikov je podla bradavky. Laktacne poradkyne by ti povedali, ze sa ich mas zbavit.

matka187
autor
11. feb 2020

@brezza viem skúšala som to bol pre mňa stres veľký aj už sa od učila celkom potom začal protest no potom nechcela ani bradavku a ani klobúčik jedovala sa tak som bola rada keď prestala protestovať a aspoň cez klobúčik jedla vždy lepšie tak ako um mlieko tak to zatiaľ neriešim dokrmujem len večer pred spaním vypije 50ml, 40ml 30 ml ako kedy

brezza
11. feb 2020

@matka187 skus oslovit laktacnu. Mne ich hned vyhodila a maly sa naucil prisat. Ukaze ti ako na to.