Pekný deň prajem, môj drobček bude mať 4 mesiace, je od narodenia čisto na UM, ale nie je veľký jedák, spapá 120ml každé 4 hodiny, noc prespí celú, ešte pred 2 týždňami jedol iba 90ml. Priberá pekne, má cca 6,5kg, otázka znie, musím začať s prikrmami už od 4 mesiaca alebo môžem neskôr? Mlieko mu určite ešte stačí bez problémov. Ďakujem 🙂
Určite ešte počkaj s prikrmom🙏 mliecko stačí, je v ňom všetko základne čo ma babatko mať. 🥰
moje jedno dieta zacalo s prikrmami az v 11m dovtedy odmietalo vsetko
Ja si myslim, ze do toho ukonceneho 6 mesiaca mozes este pockat, ale potom by som to uz neoddalovala. Ono len maloktore dieta sa z tych prvych prikrmov realne naje. Skor je to o tom, aby sa si traviaci trakt zacal zvykat aj na inu potravu, travit ju. Telo prislo do kontaktu s roznymi potrvinami. Prve mesiace ak zje 2-3 lyzicky, uplne staci. Su deti co lubia jest od zaciatku a potom take ako moje, ze ledva otvoria usta, ked vidia lyzicku. Babres sa s tym, naparujes, pucis, ... a skoro nic nezje.
nie vobec nemusis zacat teraz 😊 kludne pockaj este chvilku,ja som kojila a v 6m vobec nejavil zaujem o jedlo,zacala som v 7,5 mesiaci a bol na to pripravenejsi a nic sa neudialo, zbytocne som do neho nervala jedlo ked to nechcel…