Môžem prikrmovať 4 mesačné dieťa?

veselavrba
11. mar 2013

Ahojte mam 4mesacneho synceka ale len par dni ma 4mesiace,mozem uz prikrmovat?Neuskodi mu to?Dnes som skusila mu dat mrkvicku rozmixovanu s mliekom a zjedol mi to.Dam mu jeden den pauzu a uvidim ako bude reagovat.Mozem uz tak skoro vobec prikrmovat?ALebo mam pockat?Nekojim od narodenia lebo bol na jyske a nemohla som ho mat u seba.Tak je na UM.Dakujem za kazdu radu.

klincek
11. mar 2013

kludne mozes, aj ja som tak zacala, moje baby boli tiez na UM. aj tak chvilu potrva, kym sa nauci papat, takze by som do pol roka urcite necakala.

zivika
11. mar 2013

@veselavrba ak je maly na zaciatku 4. mesiaca, tak ma 3 mesiace aj par dni, dobre som to pochopila? ak ano, tak na prikrmy je este skoro...naskor sa ma zacat po ukoncenom 4. mesiaci, lepsie az po 5....preco zavadzas uz teraz? maly neprospieva, alebo odmieta mlieko?

saska.t
11. mar 2013

@veselavrba ak neskoncil 4 mes.a nezacal 5 mes. je to vyslovene nebezpecne a riskujes zdravie vlastneho dietata,je jedno ci je na MM alebo UM skor ako po skonc.5 mesiaci sa neoplati zacat prikrmovat,ak nedovrsil 17 tyz. riskujes zdravie vlastneho dietata,kam sa ponahlas???

andrejka1974
11. mar 2013

@veselavrba este je velmi skoro aj deti na umelom mliecku nemali by zacat skor ako , ked ukoncia 5 mesiac , cize ma este mesiac cas 🙂 🙂 🙂

silvinka511
11. mar 2013

@andrejka1974 "deti na UM - od ukončeného 4.mesiaca, deti na MM - od ukončeného 6.mesiaca" - pediater

silvinka511
11. mar 2013

@veselavrba kludne mozes, ja som to pochopila tak, ze drobec ma 4 mesiace a par dni

andrejka1974
11. mar 2013

@silvinka511 mne to zasa povedala takto pedriatricka moja

kacena4
11. mar 2013

@veselavrba skus si vyhladat dalsie temy o "prikrmovani" je ich tu min. 4 mas tam viac info 😉 😉

gyarmati
11. mar 2013

Ja som tiež tak začala aj u prvej dcérke,aj teraz u malej Sofinke!

silvinka511
12. mar 2013

aj ja idem takto zacat, od konca 4.mesiaca 🙂

lucinocka
12. mar 2013

my sme zacali presne v den ked mala 5 mesiacov..cize ukoncenych 5, teraz sme v prebiehajucom 6tom.. ked mi pedi davala tabulku tak tiez v nej pise nekojene od 5 mesiaca/ukonceneho/ kojene od 6 mesiaca / ukonceneho/