Môžem dávať 5 mesačnému dieťatku ryžovo mliečnu kašu?

drobcek07
28. mar 2012

Ahojte maminy chcem sa spytat ci je vhodne davat 5mes.dietatku ryzovo mliecnu kasu.drobca uz prikrmujeme na obed papa zeleninku a chcela by som jej davat tak 2hod.predspanim kasu co si myslite?drobca uz bohuzial nekojim.

lauricka
28. mar 2012

preco nie, uplne normalne mu ju mozes dat

junovka
28. mar 2012

@drobcek07 5 mesacnemu dietatu treba podavat jeden tuhy prikrm denne, cize tu kasu by som preferovala na veceru.Ostatok by malo tvorit este vylucne len mliecko 😉

syky24
28. mar 2012

Ahoj, moj maly ukoncil 4 mesiac a davam mu na obed zeleninku a kupujem hipky s meskom a vecer mu davam kasu od nitrilonu vanilkovu a tu ryzovu... V pohode mozes davat.. Bude potom dobre spinkat 🙂

maria30
28. mar 2012

@drobcek07 určite môžeš 😉

rybka77
28. mar 2012

Kludne daj. Nieje problem.

jabadaba
28. mar 2012

jasne, ak uz prikrmujes, nekojis, tak mozes zaradit kasicku na veceru. Mne sa osvedcilo robit ju redsiu, aby presla kasovym cumlom. 😉

drobcek07
autor
28. mar 2012

este mam dilemu stym ci hu davat tak o5 ked ma papat a potom pri zaspavani tj o pol8 mliecko .lebo niekedy ked jej davam pred spanim mliecko tak moc nespapa ale vdaka tomu zabuva aj sama;)

kvetinka211
28. mar 2012

@drobcek07 ak sa jej chystas dat teraz najrozsirenejsi typ instantnych kasi (napr. nutrilon), precitaj si najprv zlozenie a ochutnaj ju aka je priserne sladka ... potom radsej kup neprisladzanu instantnu (zaraba sa s vodou, materskym alebo umelym mliekom na ktore ste zvyknuti) alebo pripadne uvar klasicku z normalnej ryze, ta bude najlepsia, aj ked je s tym viac roboty a nie vzdy je dost casu ...

junovka
1. apr 2012

@drobcek07 moja spasala po kupani kasu a potom okolo 20-20,30 h este mliecko spapala 😉