Synček je plný života 🙂, veselo papká babylove mliečko aj dobre spinká. Snáď by mu pekanové oriešky nemali nijako uškodiť. Ďakujem všetkým za odpoveď!!!
A prazdniny sa zacali 😅 Mame sa na co tesit 😅
Na toto ak niekto skoci haha :D Dnes registracia, ziadne udaje 😀 Ale zasmiali sme sa no 😀
🙂)))))
ja by som mu este na doraz strcila dva arasidy do kazdej nosnej dzurky
to už nie je dobré ani ako VTIP 🙄
jasne daj a este ich popraz nech su chrumkavejsie lepsie sa mu bude hryzt a najlepsie mu ich podaj pred spanim a ked bude riadne vystreto lezat neviem ci uz davate do stolicky?? 🙂 🙂 🙂
jasne ze mozes, ale najprv mu ich dobre požuj 😀
jasne, ja som zacala davat od 2 mesiacov, ved su zdrave... ale iba pomlete 😉
len aby mu náhodou prdíky neprivodili. inak, by som mu ich asi dala. v pohode, nech si pochutí, slniečko!
orechy a dat na oblátku!:D a zakusovat k tomu šnicľu 😀
navrhujem otazku do TOP 10 😀 😀 😀 admini by mohli vytvorit zoznam "najhlupejsich otazok" ....
kks...toto čo je za otázku???!!!! Si niekto zjavne robí poriadnu prdel! No, čo už...šťastné a veselé všetkým!
jasne rovno mu daj arasidu nech si sam olupe :D
no ja som im to davala od narodenia, trochu neskoro, v troch mesiacoch, nie? 😀
stastne a vesele....nemalo by byt v pravidlach aj nieco o dementnych a provokacnych otazkach?
Dnes ma byt koniec sveta, pokojne mu daj aj borovicku, urcite si s nou poradi 🙂 K tym orieskom samozrejme...
ty si nejaký divné/á to až teraz mu ich chceš dať v 3 mesiacoch?veď to už mal papat na pôrodnom môj to dostal hneď a zapijal pivom 😀😀😀
Ja ani neviem aké to orechy sú 😀😀
tak toto ma dostalo,co uz niektore zeny nevymysia a nedaju detickam v 3 mesiacoch..Niekto este tie orechy nejedol ani v 30tke a niekto by ich dal uz batolatu.
No ake su to orechy to neviem.ale okrem mlieka jest nic nesmie.a orechy az okolo 3 rokov.no 3 mesiace...... 🙂
Keďže pekanové orechy sú bohaté na vitamíny a minerálne látky tak si myslím, že kľudne môžeš 😉 Len ja by som mu ich asi skúsila s niečím zmiešať, napr. s rumom, nech má lepšiu chuť a idú Vianoce, nech si chlapec užije 😉
Mna do 3rokov iba orieskami krmili lebo nevedeli ci som opica ci clovek a banany som vypluvala a tu som...takze pokojne daj ,ale nech si sam rozluskne aj pozuje aj da do pusy co ho budes rozmaznavat,zivot je kruty
Ja si myslim, ze je to uplneeee v pohode ...preco sa tu navazate do uzivatelky MK .... 😀 😀 😀 ...moja ja ti odporucam ak mu das tie oriesky , daj mu to zapit niecim 40% ...je jedno cim nech je to na ci 😀 😀 😀 ....aby sa popripade nazadusilo ...
viem , ze dnes mal byt koniec sveta , ale pri 4 detoch je to na mna pritazka otazka a zacinam pochybovat o tom ci som ostala na zemi ,alebo uz presla na ten druhy 😀 😀 😀 😀 ....
NOMINUJEM NA TOP 10 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Tak toto je dobreee, uz dlho som sa tak nenasmial 😀 😀 😀
mna zaujalo to babylove???...nie je to nahodou masť na zadok?....tak nech pekne papá... 😀
ako tato otazka prisla vhod ucim sa akurat filozofické zvasty a tak ma toto dobre odreagovalo 😀
😀