Ahojte, včera večer som malej uvarila kuracinku, ale potom sa zobudila a ja som si naňu spomenula až v noci. Tak bola vo vode nejakych 5 hodín na sporaku. Dala som ju do mrazáku, myslíte, že ju môže mala papať, alebo ju mám zahodiť? Ďakujem
radšj nie,čo sa rozmrazí,nemalo by sa zas zmrazovať,určite jej nie je veľa,uvar čerstvé
koľko má malá?? môžeš aj na masielku,ak je väčšia 😉
ja by som to mäsko uz malej nedala
az bolo uvarene nemalo by to byt zle 5hodín nieje az tak vela
@lubina2
Ahojky! Chybicka se vloudila, devcata, stane se.. 😉
Jelikoz jde o Otazku, je tu moznost jen jedne mozne odpovedi od kazde z nas..tudiz se sem uz @traktor nemuze dostat...a napravit-upravit svou odpoved ☹
omlouva se, protoze ji uniklo rozmrazeni: a dodava
😉
cituji @traktor 🙂
ze ak je to cerstvo uvarene, tak môze tych 5 hodin..ale ak uz bolo zamrazene, tak nech ho vyhodi..
😉
Ahoj, neviem na aky sposob je to masko pripravene, ale ked pises, ze je uvarene, tak by som nevahala este raz nachvilocku preventivne prevarit, ochutnala a rozhodla sa podla chuti. 5 hodin nie je tak vela.
celkom nerozumiem preco si ho dala do mrazaku, ved ked nieco vecer uvarim,vychladne to, tak to dam do chladnicky, co by sa tomu malo stat?
tiež nechápem prečo si ho dala do mrazničky. Veď si ho mala vybrať z tej vody a daj do chladničky a dnes zohriať a dať zjesť. No ale ak je v mrazáku, tak ho tiež môžeš použiť.
Ani ja to celkom nechápem... Keď máš čerstvú kuracinu, rozmrazenú, následne potom uvarenú... Tak za tých 5 hodín sa tomu nemalo čo stať. Ako píše traktor, musí sa to vychladiť a podobne a potom sa to môže zase skladovať, či už v chladničke alebo aj mrazničke. Je pravda, že by sa nemalo dvakrát zmrazovať, ale podotýkam, surové. Ale keďže to medzi tým prešlo tepelnou úpravou, môže sa to zase zmraziť a až potom podávať... Za týchto okolností, čo si napísala, nemalo by sa tomu nič stať.
Jasne ze hej ....mne nejdu do hlavy tie prispevky ze by to uz nedavali..ved co take sa tomu moze stat uvarenemu za 5 hodin..to akurat stihne vychladnut. Keby sa ma clovek stresovat ci je kazde maso ok tak neje nic...pocas toho procesu kym hormonmi a chemiou zivene kura zaziva napichnu kdesi na hak vyrobnej zabijacio sklbacej linky sa to maso vala v krvi, vo vseliakych cerstvost uchovavajucich roztokoch, bali sa do nikdy neumytych 200rokov v sklade stojacich taciek, vo vseliakych skladoch, obchodoch, bohvie kolko krat este zmenena doba spotreby, tyzdne od zabitia...tych par hodiniek na sporaku je to posledne co by malo cloveka trapit 😀
Ale ked sme pri tej hygiene tak rozmrazene uvarene alebo surove maso (jedlo) uz 2 x nemrazit, rozmrazene vzdy prevarit, 2 x neohrievat (myslim tym uz uvarene a raz ohriate viackrat neohrievat)
ked tych 5 hodin, nestane sa nic..ved mäsko musi aj vychladnut, aby si ho mohla do chladnicky /mraznicky odlozit..cize tam tiez musel prejs nejaky cas..takze to je ok..ine by bolo..keby si to nechala do rana..ale takto sa nic nestane