Môžem dať štvormesačnému bábu instantný čaj?

nadkaha
20. máj 2015

Caute maminy.Mozem dat 4 mesacnemu syncekovi ovocny granulkovy cajik,aj ked este nepapa ovocie,teda vlastne este ziadnu tuhu stravu nepapa.Chcela som mu kupit hruskovo medovkovy,co je od stvrteho mesiaca.Len zato sa pytam,ze ked sa zacina s prikrmamy,tak najskor zallenina,az potom ovocie,tak ci nevsdi ovocny cajik este pred zeleninkou.Kojeny uz nie je.Vdaka za nazory,pekny den 🙂

prasiatko30
20. máj 2015

a naco??? daj mu vodu a htovo.

bubula_007
20. máj 2015

Stačí čistá voda, so sladkým ( hocičím) začať co najneskôr.

katarina_k11
20. máj 2015

Nieeee, neuč si ho na sladké... A z týchto Hipp-iek sa neskôr deťom kazia zuby. Tvoje mliečko a vo veľkých horúčavách čistá voda mu úplne stačia.🙂

jasminet
20. máj 2015

mozes, ale uplne zbytocne ho tlacit sladkym cajom, ked rovnako moze pit cistu vodu. dcere som to davala lebo reklama atd atd, akurat som jej ekzem uhnala... odvtedy iba cista voda - aj ona, aj syn a obaja su spokojni

mmoni89
20. máj 2015

Môj malý pije len čistú vodu, má rok, a je spokojný. Tie granulované čaje sú zbytočne presladene. A ešte na leto, jedine voda.

stanislavao
20. máj 2015

ja som tiez za nie. naco tie umele caje, presladene. fuj. radsej cistu vodu. naucite ho na sladke napoje a potom vam nic poriadne nezje a nevypije vodu.

evitka83
20. máj 2015

Skor by som davala vodu...alebo ked uz caj, tak urcite nie granulovy, ale sypany. V tych granulovych je kopec cukru a sajrajtu. Ked potrebujes nieco osladit trochu pre chut, daj do toho steviovy cukor. Pise sa, ze cukor, ale je to len sladidlo prirodne bez cukru. Staci ti stipka, tym jej nemozes ubliziz

vierkac
20. máj 2015

tiez sa pridavam - len cista voda. moj ma skoro 21 mesiacov a pije len vodu. a ak uz, tak ovocny alebo bylinkovy cajik bez cukru, detsky alebo v bio kvalite a poriadne zriedeny s vodou. ale 4mesacnemu by som ani to nedavala...

bajana
20. máj 2015

Tak tak, granulovaný čaj je blbost, ktorá má len uľahčiť život. Ak čaj, tak normálny sackovy, harmančekový je od narodenia.

lubina
20. máj 2015

my sme davali len vodicku kedze mala sa narodila v lete. Urcite by som neucila na sladke skor ako sa zacne s prikrmami, potom dietatko nebude chciet zeleninku, kedze nebude sladka a v podstate je to uplne zbytocne taky sladeny cajik

sense
20. máj 2015

staci cista vodicka, ziaden granulovany , moja ma dva pije sice caj ale sackovy kamilkovy, feniklovy, ovocny - ten je aj hipp ovocny sackovy bez cukru....

ivet1371
20. máj 2015

Kojenecku vodu davaj