ahojte poradite mi prosim vas ci mozem dat malemu maslovu tekvicu???o hokaide viem,ze hej ale toto neviem.A este ak mi viete niekto poradit aj nejaky dobry receptik 😉 maly ma 6mesiacou,moze byt aj ina polievocka nie len z tekvice ale kde nieje mrkva tu nechce ani citit 😀
@marus313 ahoj, nas maly bude mat sest mesiacov az za 3 dni, kasicku z hokaida som mu prvykrat roba uz pred niekolkymi tyzdnami a bola to basta, len tak sa zalizoval 😉Je vyborna, nasladla. Len osup a pokrajaj na vacsie kusy a uvar vo vode do makka. Ja som ani nemixovala, staci popucit vidlickou, a potom uz len pred papanim pridam 2-3 kvapky oliv oil a papame 🙂 Mozes zmiesat 1:1 so zemiakom napr.
tekvicu mozes davat hned od zaciatku ako mrkvu, my sme zacali prave tekvicou nakolko mavala zapchy a kdezto mrkva zapeka tekvica stolicu zmekcuje...a robim jej ju so sladkymi zemiakmi, inou zeleninou - fenikel, kalerab, karfialo, cukyna (ale tu moc nechce), robila som aj s ovocim jednu tretinu tekvice a dve jablka ako olovrant
@marus313 mozes mu dat tekvicu
a polievku napr. brokolicovu, zemiakovu, karfiolovu, proste hocijaku, len nedas mrkvu