Môžem dať maslovú tekvicu 6 mesačnému dieťaťu?

marus313
26. dec 2013

ahojte poradite mi prosim vas ci mozem dat malemu maslovu tekvicu???o hokaide viem,ze hej ale toto neviem.A este ak mi viete niekto poradit aj nejaky dobry receptik 😉 maly ma 6mesiacou,moze byt aj ina polievocka nie len z tekvice ale kde nieje mrkva tu nechce ani citit 😀

liz_lemon
26. dec 2013

@marus313 mozes mu dat tekvicu
a polievku napr. brokolicovu, zemiakovu, karfiolovu, proste hocijaku, len nedas mrkvu

janinna11
26. dec 2013

@marus313 ahoj, nas maly bude mat sest mesiacov az za 3 dni, kasicku z hokaida som mu prvykrat roba uz pred niekolkymi tyzdnami a bola to basta, len tak sa zalizoval 😉Je vyborna, nasladla. Len osup a pokrajaj na vacsie kusy a uvar vo vode do makka. Ja som ani nemixovala, staci popucit vidlickou, a potom uz len pred papanim pridam 2-3 kvapky oliv oil a papame 🙂 Mozes zmiesat 1:1 so zemiakom napr.

sense
27. dec 2013

tekvicu mozes davat hned od zaciatku ako mrkvu, my sme zacali prave tekvicou nakolko mavala zapchy a kdezto mrkva zapeka tekvica stolicu zmekcuje...a robim jej ju so sladkymi zemiakmi, inou zeleninou - fenikel, kalerab, karfialo, cukyna (ale tu moc nechce), robila som aj s ovocim jednu tretinu tekvice a dve jablka ako olovrant