Môžem dať dvojročnému dieťaťu krabicové mliečko?

marrya
16. máj 2013

mozem dat 2a4 mes. dietattku krabicove mliecko....????teda granko s mliekom ale studene neprevarene????co myslite uskodi jej to nejako?

luciaalex
16. máj 2013

Myslis 2 roky a 4 mesiace? V pohode podla mna. Moje decka presli z kojenia (jeden 22 mesiacov, druhy 27 mesiacov) rovno na plnotucne rajo a neprevaram ho.

stanislavao
16. máj 2013

samozrejem, ze mozete. ved 2 rocne deti chodia uz aj niekde do skolky a mlieko tam dostavaju normalne pit. co by sa jej malo akoze stat?

ela_79
16. máj 2013

Kabicove prevarat nemusis. Pred trvanlivym daj prednost tomu pod strieskou. To je pasterizovane a nie ultra vysoko zahrievane (ako trvanlive), takze je v nom zachovanych viac cennych latok.

prahaxx
16. máj 2013

no ja som radsej presla na dvojdnove mlieko (sackove alebo vo flasi), lebo tomu, co je v krabici tazko hovorit mlieko.. a skusit po troske, pokial nema alergiu, tak by to malo byt v pohode, nas normalne mlieko trochu zapeka, tak zatial len po necelom jednom deci davam

moniciak
16. máj 2013

Ja preváram krabicové, už som si tak zvykla dávam jej také od roka a pól a Monike veľmi chutí a nikdy jej z toho nič nebolo a dávam polotučné, lebo mala problémy s vyprázdňovaním a vraj preto mám dávať polotučné (netuším prečo 🙂) Ale niekedy dám aj plnotučné a v pohode... Tvoja dcérka už kľudne môže tak dobrú chuť 🙂

zana0077
16. máj 2013

pokial ma dietatko 2roky a 4mesiace, tak v tom by nemal byt problem. teda v pripade, ze by nan nebolo alergicke. tiez som za dvojdnove. lepsia varianta je z miekomatu, najlepsia od niekoho, kto ma kravicku....:o)

lienka434
16. máj 2013

doteraz ste krabicove mlieko nedavali?fiha,to vam gratulujem,az date 1-2krat do tyzdna pohar krabicoveho mlieka nic sa nestane,ale nestane sa nic ak kupite aj to co ma mensiu trvanlivost,pretoze je lepsie ako tie trvalinlive co nemaju s mliekom nic spolocne.je to uz na vas ak nemate alergie a nic ine tak mozete.

mibi41
19. máj 2013

Prosim vas maminky a ako ste presli na ovycajne mliecko?Pridavali ste ho po troske do umeleho a az z toho bolo plna flasa obycajneho mliecka?Dakujem za radu.