Môžem dať bábätku jogurt z chladničky, ktorý je studený?

28. aug 2022

Môžem dať bábätku jogurt z chladničky ktorý je studený? Keď sa mi ohreje tak je to ako brečka tekuté a zle sa mi tým kŕmi ..

anjelicek26
28. aug 2022

Ved ho vyber 20 minut nez ides dieta krmit a problem vyrieseny... ohrievat nie, len postat chvilu pri izbovej teplote.

anavixy
28. aug 2022

Vacsina mamiciek ho dava v izbovej teplote, nechaju ho pol hodinu-hodinu vonku, ja davam z chladnicky 🙊😃
Ale poznam aj rodinu kde este 12rocnej jogurt zohrievali 🙄

bashee
28. aug 2022

Ja davam studeny z chladnicky. Ked vie zjest nanuk z mrazaku toto by nemal byt problem 😃
Ma 16mes

xena0
28. aug 2022

Ja by som ho vybrala teda aspoň tých 10-15 minút skôr z chladničky

zuzubb007
28. aug 2022

Pred papanim vybrat na pol hodinu a moze, ohrievat jogurt je fajna kravina

thoughtfulweirdo
28. aug 2022

Ja dávam od začiatku studený rovno z chladničky. Nikdy si neviem spomenúť vytiahnuť ho skôr 🤭🤣

sara07
28. aug 2022

kup si poriadny jogurt čo je aj pol hodinu po vybratí ako má byt napr holladnia a máš to
nie smotanové brečky
ja nedávam studeny ani sebe nie to bábätku, proste aspon 15 min nechám vonku

mandzula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
xena0
28. aug 2022

Tu inak prvý krát čítam že niekto seriózne jogurt zohrieva 😁fuj

merrysa
28. aug 2022

Ja davam rovno z chladnicky

rk123
28. aug 2022

ja teda davam rovno z chladnicky, ved jej davam aj mrazene ovocie do takeho kusatka ked jej idu zuby a v pohode. normalne jej to takto davam od 7m

zuzanockamt
28. aug 2022

Dávala som vždy jogurt z chladničky. Obe deti a aj ja sme to prežili.
Žasnem, čo všetko dokáže žena - matka riešiť.

matkahelka
28. aug 2022

toto zavisi od dietata. mam 8mesacnu a od narodenia neznasa teple jedlo. ak jej muz zohrial moje odsate mlieko, nevypila ho. odkedy papa prikrmy, teply prikrm nezje. jogurty som jej este nedavala, ale urcite by mi ho nenapadlo zohrievat. max 10min.postat na linke, ci stole.

sense
28. aug 2022

@xena0 tiež pozerám ze zohrievat jogurt? Ako 15-20min postáť áno ale zohrievat

sense
28. aug 2022

Nechaj 15-20min postáť na stole a ak sa ti aj vtedy spraví brecka tak zmeň značku jogurtu

simona1306
28. aug 2022

jaaa neviem, nechcem nikoho urazat, ale fakt su potrebne taketo otazky ? ved su tu dospele zeny, predpokladam ze sebestacne. Ved ak ti dieta zje studeny jogurt, tak mu daj studeny, ked nie tak vyber 10min pred tym a hotovo. To ozaj je tato doba taka, ze miesto toho aby sa niekto zamyslel a pouzil rozum, ide hned googlit na internete, alebo sa opyta na diskusom fore ?

patka06
28. aug 2022

Moje dieťa by jogurt izbovej teploty nezjedlo.
Tiež som najprv vybrala na pol hodku, to úplne odmietala, ale môj studený jej chutil, tak som sa prispôsobila.
Rovnako aj mlieko, jedine studené z chladničky.
UM pila izbovej teploty.

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andreatytler
29. aug 2022

Do roka som nechavala ohriat, potom uz nie. Uz sam si zacal vraviet ako mu to chuti a vsetko mu chuti studene.

katka_baila
17. jan 2023

@mandzula 😂😂😂 strašne ma to pobavilo. Chvalabohu, že je "ex".