este som nedávala ziadni caj,a ho uz nekojím dávno, teraz chcem dávat, ale len doma som si vsimla ze je na krabicke napísané ze od 3 rokov. je písané ze aromatizovná ovocno-bylinková zmes s jahodovou príchutou. zlozenie je: ibistek,jablká,sípky,pomarancová kora,jahodová aróma,list cernice,koren sladkého drievka,plod anízu,rumancek, fenikel,rooibos caj. Mozem to dat 9 mesacnému synovi?
prečo nekúpiš pre malé dieťa ? nie nedala by som,,,sú tam byliny nevhodné pre batoľa
netvrdím,že sa mu dačo stane,ale nedala by som,kupujem zásadne detské
no ak dat taky caj tak jedine zriedeny s vodou, resp vodu ochutenu trochou takeho caju, inak by som sa radsej priklonila kupit detsky caj (vhodny od prislusneho veku)
Nemyslíš si, že je dooosť veľký rozdiel medzi 9-mesačným a 3-ročným dieťaťom. 😕
... podla mna to odporucanie tam nepisu len tak pre srandu .... ked od 3 rokov tak od 3 rokov ... neskusala by som ziadne pokusy na 9 mesacnom babu 😉 dnes najdes v obchodoch a v lekarniach strasne vela cajikov roznych prichuti co mozu aj 9 mesacne babatka .... 🙂
@mc26 uz len kvoli tej arome by som radsej nedavala. Pokial nie je jasne napisane, ze je to prirodna aroma, tak je urcite umela, tj. je to cisto chemicka zlucenina s jedinou vlastnostou - jahodovou chutou. Umele aromy mozu vyvolavat alergie a zatazuju organizmus, pre male babo su uplne nevhodne.
ok,dakujem za odpovede,ako som písala len doma som si vsimla ze od 3 rokov,takze to vypijem ja,a synovi kúpim nieco iné
@mc26 ja by som odporucila cistu vodicku, cajik je liek, ten sa ma davam pri chorobach. Najlepsia je cista vodicka uhadi nsjlepsie smad ako dospelemu tak aj dietatu.
A ten caj by som rozhodne nedala, su tam obsiahnute citrusy ktore sa mozu davat az od roka a ked je tam napisane az od 3 rokov tak netreba spekulovat!!!
fuj, a ty by si to pila?
logická otázka 🙄