Môžem dať 8 mesačnému na večeru jogurt holandiu? Niekto vraví že na večeru jogurt nie
Vyskúšaj a uvidis ako to bude tvojmu dieťaťu vyhovovať. Ja som dávala jogurt na olovrant
Jogurt by som dala po raňajkách na desiatu, alebo po obede ako olovrant, pomôže lepšie stráviť jedlo. Nie na večeru, rýchlo vytrávi a zvýši kyslosť žalúdka čo nie je dobré na noc.
Každý ti inak povie. Ja by som prvý krát určite nedala na večeru, aby som videla reakciu. Ak bude cez deň v pohode s jogurtom, potom ho dávaj kedy chceš. Ak bude zle spať, môžeš ho dávať napr. na olovrant 🤷🏻♀️ je milión možností, milión knižiek… univerzálna odpoveď neexistuje.
Ja len ked podla seba rozmyslam - ze by som si teraz ako hladna mala dat jogurt na veceru a nic ine a vydrzat do rana..no asi by som o polnoci zozrala chladnicku aj s policami a este by mi malo bolo. Ono sa rychlo vytravi a akop ise vakatko zvysi kyslost. Bude ti revat od hladu v noci.
Niekto tvrdi, ze na veceru sa nemaju davat obilne kase. Dalsi, ze mliecne kase nie ale nemliecne ano.... No vyznaj sa v tom. 🙄Ak ho znasa v pohode cez den, tak vyskusaj ci znesie aj na veceru.