Môže dvojročné dieťa jesť polievku, v ktorej sú šampióny?

hruska91
7. máj 2021

Ahojte, môže dvojročné dieťa polievku kde su sampinony?

uriva
7. máj 2021

Ja som dávala, ale nie veľa, resp. skôr som napr. robila že polievku zo zeleninovej zmesi, kde boli aj šampiňóny a tie som mu z taniera vybrala, ale vyvarené tam boli - kvôli novej chuti aj aby ich "telo" poznalo, plus šampiňóny sú z tých "diétnejších a ľahších" húb. Vraví sa, že deti do 10 rokov by huby nemali vôbec, lebo ak by bolo niečo "nejedlé až jedovaté", tak ich telo to zasiahne viac ako telo dospeláka. Čisto krémovú šampiňónovú polievku by som nemala asi odvahu takto skoro.

hruska91
autor
7. máj 2021

Oki dakujem, tak radsej nie

patka06
7. máj 2021

v tomto veku ich dcéra už jedla ..a chutili jej

michellia
7. máj 2021

Ja by som este pockala, hriby by su tazke na zaludok 🙂 Moja ich asi prvykrat jedna na pizzi 🙂 chutili jej no bolelo ju brusko potom

ivangeline
7. máj 2021

Od roka a pol jedol nas. Nic mu nie je. Ale neje ich vela. :D A casto. No nas tato je vasnivy hubar. xD

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michellia
7. máj 2021

@viestta ja som pisala, ze ich jedla prvykrat ta, potom jedla aj ine, ale aj tak ju bolelo brusko, pizzu jej dal ocko, ja by som jej to nedala. Nie kazde dieta zvlada hriby

andreatytler
8. máj 2021

@hruska91 Zevraj huby od 3 rokov, ale zalezi od toho kolko ich zje. Nas 1.5 rocny uz papal omacku v ktorej sa varili huby ale huby som pre neho vybrala. Ide o to ze on zje toho velmi malo.