mam 17 mesačné dieťa a v noci ma režim ako novorodenec čo mam robit? večer sa naje dosť a v noci dvakrát sme hore kvôli mlieku, nechce čaj vodu a reve dovtedy kým jej nedám mlieko....pomoc
...takych deti je vela co sa budia v noci a pytaju papat aj ako 17 mesacne 😉 Ale: dva krat za noc byt hore to nie je rezim vacsiny novorodencov, ti byvaju aj castejsie...
ja mam 16,5 mesacneho, na vecer dam krupicu a na to este flasu mlieka alebo caju a spi celu noc, do cca 7.30...ale on bol spachto od narodenia...t
juuuj,moja kamaratka ma 1,5 rocneho syna a ten jej v noci tiez papka 2x 😕 tiez sa mi stazovala ze uz je dost velky na to aby sa 2x budil...vecer ho da spinkat o 22.00,o 01.00 uz je hore a papka(zakazdym minimalne aspon jednu plnu flasu mlieka),a o 04.30 uz je uplne zobudeny,napapa sa mliecka a uz sa hra az do takmer osmej,zasa sa naje a ide hajat 😅 ja si myslim ze toto je uz len o zvyku... mozno take jedno zobudenie vc noci este ale dve... 😕
moja mala je taka stara ako tvoja a je tiez v noci hore a aj viac krat ako len 2x. nepomaha nic,len dat cicu a je spokojna. 😀 ale mne to ani nevadi... to som uz rada. ked bola malinka,tak stavala 6-8 krat cez noc,tak toto je uz paradicka 😀
hocikto moze byt v noci hladny, aj ja som. A keby mi niekto nieco priniesol dam si aj 3 krat. Len sa mi nechce. Preto neriesim, ze moja starsia dcera este furt nespi celu noc a mladsia je hore snad sto krat.
moj maly spal v noci od roka , tiez stale pital mlieko, nechala som ho vyrevat a pomohlo asi take prve 2-3 noci boli najtazsie, mala sa budi este aj teraz bude mat 3 roky nepomohlo nic ked si zaumieni mlieko tak ho pyta az kym ho nadostane, a najmensia ma 9 mesiacov, a ta mi spava od 7 mesiacov celu noc, takze kazde je uplne ine,, Janka
Moja malá má 15 mesiacov a tiež sa v noci budí, napapá sa okolo jednej,zaspí a taktiež okolo piatej,šietej chce ďalšiu dávku
mlieka,potom ešte zaspí.
moja ma 27m do cca roka sa budila aj 6-8 krat za noc, do 2 rokov sa budila min 2x za noc ze chce papat mliecko, par krat sa nam stalo ze si aj rohlik vypytala 😀 teraz si pyta iba raz za noc, niekedy uz vobec a staci jej vodicka
pockaj, ked sa zbavite plienok, to sa ti bude budit este aj na cikanie... 😀 😀
...neboj, mne sa nasa este dodnes den budieva okolo 5-6 na mlieko... 😉 ...nie je to uz sice pravidlo, niekedy vydrzi aj normalne do rana (8-9 h), ale ked sa zobudi, tak si vzdy vypyta... 😎
ja som do 18-tich mesiacov kojila v noci každú hodinu, doteraz nechápem, ako som to mohla vydržať .... Ak by sa mi synček v tomto veku budil 2x, tak by som bola šťastná ako blcha ......Teraz má 28 mesiacov a zvykne sa budiť tak 1-2x za noc 🙂
podla mna hladne nie je, je zo zvyk, nejak skus pomaly oducat, nedat mu ... prip. kamoska dala do postielky flasu, ze si sam zobral ...
Moja mala tiez je dvakrat hore, kazdu noc, vypije plnu flasu mlieka a spi dalej, ked jej nedam uplne sa prebere a mame po spanku a zaspi len s flasou, ma 15 mesiacov, no ked jej dam vodicku alebo cajik tak zacne zurit, 🙄 proste mliecko chce a basta a to som kojila donedavna a to som si myslela ze to je tym ze nema dost mlieka, ja tiez dufam ze sa to upravi. 😒
ahoj, moj maly ma 2 roky a tiez sa budi 2x za noc na mlieko, pritom sa vecer naje, ale asi je stale hladny ked sa budi a pyta si mliecko, ked mu dam cajik tak to ani nahodou 🙂
asi je to u kazdeho dietatka inak...
baby,ja vás obdivujem...to by som ja veru nevydržala...moj drobec spí celu noc od štyroch mesiacov.večer sa napapká,plná flaša mlieka a spí do šiestej rána...a to aj tak všetci vstávame,takže pre vás je to tak akurát...a neviem si predstaviť,že by sa budil na jedlo v noci...
ahoj, aj moje deti sa do dvoch rokov budili v noci na mliecko 😉 min. 1x za noc ...potom presli na caj a syncek si teraz zacal davat vodicku v noci uz aj sam (v polospanku), kedze ju ma pripravenu vo flasi pri postielke...niekedy nas sice zbudi, ale to uz nesuvisi s jedlom...skor burlive sny 😉
aj môj syn sa v noci budil cca do 3,5 roka a musela som mu dať fľašu s mliekom lebo ináč nezaspal. A potom jednoducho sám od seba začal pekne spinkať. Proste dieťatko samo dospeje k tomu že prespí noc bez budenia.
To mi dcerka robila do 2,5 roka... dockaj casu... aj ona dozreje 🙂 Do 2 rokov byvala hore aj 4x za noc... do roka aj 8x za noc... ak ta potesim, syncek sa od porodnice budi 2 razy za noc 😅 😅 Mozno druhe bude lepsie 🙂
U nas fakt nepomahalo nic... a ver mi, ze som skusala mozne aj nemozne 🙄 Nakoniec som tvrdo odisla do hostovskej, malu dala spat k tatovi, ten sa tyzden nevyspal, daval len jej vodu, ja som odstavila a ona spala cele noci. Bolo po probleme.