Ahoj moja dcérka mala dnes rezáka tak som jej uvarila slabší urologický çaj, urobila som dobre? Čo eśte takému dieťaťu pomôže?
ja som svojej davala ked bola o niečo mensia mala zapal močových ciest a slaby urologicky s brusinkami som jej robievlaa na odporučanie mojej lekarky a takisto urinal sirup ako bolo vyssie spominane....a tiež teplý uteračik som jej davala a pomohlo nam to ....skore uzdravenie
Ďakujem za rady,dievčatá
chod radsej za doktorkou. Ja som bol par krat prechladnuty na mechur. Nepomohlo mi nic, ziaden caj, ziadne brusnice... Isiel som k doktorovi na vyter, zistil, ze mam tam nejake bakterie, dal mi antibiotika a do par dni som bol OK. Nie som zastanca liekov, ale riskujes, ze sa jej to moze preniest aj inde ta infekcia. Navzse som minule cital aj ze brusnice ako pomoc pri urolo problemoch je len vymysel. Ze to vobec nefunguje a mne sa to aj potvrdilo.
Popripade skus kupit v lekarni kvapky kapucinka.mam zo zapalom bohate skusenosti dcera ich mala od 1r konecne sme s toho vysli
@djubka moja dcerka je tiez nachylna, mam stale doma Uroval sirup, len davajte pozor, lebo keby sa to nezlepsovalo tak trbea za dr. ja sama som tak skoncila raz na atb, mocila som uz krvave. takze pozor na to. ked odchytite v pociatkoch, uroval pomoze, alebo aj urinal ma horuci napoj, a hoci jej ked spapa tak pravidelne davat aj susene brusinky. posilnovat mocove cesty a stale opakovat, vonku uz je zima, nesadat, a nikde ani na WC nesadat, a hlavne jej pripominat, ze ak sa jej daco nezda, horuci moc, picha, reze a pod, tak hned to treba hlasit tebe. aj biolampa je fajn, nahrievat podbrusko. prajem skore zotavenie
Moja mala, mala zapal močových ciest. Robievala som slaby urologicky caj s brusinkami na odporučanie mojej lekarky a takisto urinal sirup ako bolo vyssie spominane....a tiež teplý uteračik som jej davala a pomohlo nam to ..
@sweetlife001 Ahoj, je to síce stará téma,ale chcem sa opýtať akú chuť má ten sirup urinal? Chcem ho pre 3 ročné dieťa.
@djubka moze urologicky caj a kup jej urinal sirup je uz od jedneho roka,skore uzdravenie