Môže 2-ročné dieťa skúsiť kotlíkový guláš?

kikush68
1. mar 2024

Cez vikend robime gulas a nie som si ista kotlikovym gulasom na mna je to mastne ale ja som vegetarian, dieta nie je.
Davali ste svojim dvojrocnym detom jest aj kotlikovy gulas?

luteam
1. mar 2024

@kikush68 pokial nie je stiplavy dala by som v pohode ochutnat

kikush68
autor
1. mar 2024

@luteam neurobim stiplavy radsej

danyelia
1. mar 2024

Haha, radšej ani nepíšem, čo všetko už ochutnali moje deti ako 2-ročné, veľmi im to chutilo a v zdraví prežili a žijú normálne dodnes 😁 ...od klobás cez slaninu až po bravčovú pečenú krkovičku. Jasné, že môžeš dať guláš...

kikush68
autor
1. mar 2024

@danyelia dobre. Mne je z toho vzdy strasne tazko tak preto som si nebola ista 🙂

stanulienkat
1. mar 2024

2 rocny ano. Samozrejme nie stiplavy.

vevapeto
1. mar 2024

@kikush68 môže jesť už takmer všetko, aj guláš

zuzanka.zuzu
1. mar 2024

moje dieťa v 2r pravdepodobne zjedlo pavúka alebo chrobáka na úteku, nie som si istá čo to bolo lebo som dobehla keď to už mal v puse a keď som kázala vypľuť tak prehltol 🙈 guláš je v pohode 😉

h2
1. mar 2024

@kikush68 Ak máš nejaké pochybnosti, tak mu z toho povyberaj len mäsko so zemiakmi a šťavu mu nedaj, alebo len máličko.

majlo1234
1. mar 2024

@danyelia moj s muzom tlacenku jedava, aj huspeninu🤪

lenicka298
1. mar 2024

@kikush68 moja ešte nemala ani 2 roky keď tlačila guláš 🤣 samozrejme nerobila som štipľavy. Naša sa naučila na klobásy,a s tým chodila po dome 😅 ked nebola v chladničke, tak si neskôr chodila sama vyberať z mrazaku a chutila jej aj zamrznutá 🙈

zorkahorka
1. mar 2024

Gulas moje deti jedli v 1 roku 🤔

daniela2202
1. mar 2024

@kikush68 a nech si dá, nech vie, čo je dobré 😁😁😁👍

lenka567899
1. mar 2024

@kikush68 to fakt? V iných kultúrach je normálne že dvojročné deti jedia to čo dospeli.. a áno aj štipľavé.. neškodí to

ivangeline
1. mar 2024

V 2r jedia vsetko. Vacsiu roznorodost maju v jedle ako ja. ;D

domak2
1. mar 2024

Moj malý jedáva štipľavé od roka, muž ani iné uvariť nevie 😅 kludne by som mu dala ochutnať.

marcellka32
2. mar 2024

Na jednom festivale som si dala guláš, bol štipľavý tak som nedokázala dokedy ..vedľa mňa sedela pani s asi ročným dieťaťom na kolenách a ten malý zjedol celú misku toho gulášu

xxxx1979
2. mar 2024

ja som 2 rokoch jedla od údenej makrely po hurky , deduško môj ma veru nešetril , dával mi naozaj všetko :D gulášu by som naozaj v tvojom prípade nebála 🙂

fion22
2. mar 2024

@kikush68 ty si vegetarián a ideš variť guláš, klobúk dole🤗 keď nebude mastný, daj ochutnať a uvidíš, zemiačiky a mäsko mu určite nezaškodia

kikush68
autor
3. mar 2024

@fion22 dietatu doprajem :D on mava maso ja nie 🙂 a gulas chutil 🙂