Cez vikend robime gulas a nie som si ista kotlikovym gulasom na mna je to mastne ale ja som vegetarian, dieta nie je.
Davali ste svojim dvojrocnym detom jest aj kotlikovy gulas?
Haha, radšej ani nepíšem, čo všetko už ochutnali moje deti ako 2-ročné, veľmi im to chutilo a v zdraví prežili a žijú normálne dodnes 😁 ...od klobás cez slaninu až po bravčovú pečenú krkovičku. Jasné, že môžeš dať guláš...
2 rocny ano. Samozrejme nie stiplavy.
moje dieťa v 2r pravdepodobne zjedlo pavúka alebo chrobáka na úteku, nie som si istá čo to bolo lebo som dobehla keď to už mal v puse a keď som kázala vypľuť tak prehltol 🙈 guláš je v pohode 😉
@kikush68 moja ešte nemala ani 2 roky keď tlačila guláš 🤣 samozrejme nerobila som štipľavy. Naša sa naučila na klobásy,a s tým chodila po dome 😅 ked nebola v chladničke, tak si neskôr chodila sama vyberať z mrazaku a chutila jej aj zamrznutá 🙈
Gulas moje deti jedli v 1 roku 🤔
@kikush68 a nech si dá, nech vie, čo je dobré 😁😁😁👍
@kikush68 to fakt? V iných kultúrach je normálne že dvojročné deti jedia to čo dospeli.. a áno aj štipľavé.. neškodí to
V 2r jedia vsetko. Vacsiu roznorodost maju v jedle ako ja. ;D
Moj malý jedáva štipľavé od roka, muž ani iné uvariť nevie 😅 kludne by som mu dala ochutnať.
Na jednom festivale som si dala guláš, bol štipľavý tak som nedokázala dokedy ..vedľa mňa sedela pani s asi ročným dieťaťom na kolenách a ten malý zjedol celú misku toho gulášu
ja som 2 rokoch jedla od údenej makrely po hurky , deduško môj ma veru nešetril , dával mi naozaj všetko :D gulášu by som naozaj v tvojom prípade nebála 🙂
@kikush68 pokial nie je stiplavy dala by som v pohode ochutnat