Môže 15-mesačná dcérka mak?

alinka183
2. okt 2020

Chcem sa spýtať či mozem dat 15 mesacnej dcerke mak?

pribinak
2. okt 2020

Áno, však nezje 3 kilá

alikal
2. okt 2020

treba ale opatrne, my sme dali na skusku pol lyzicky a dcerka sa vyhadzala po celej puse, ma viacero alergii doteraz

deti95060810
2. okt 2020

áno...

adamadent
2. okt 2020

Dala som makové sulance ale menej ako dávam ostatným.

malicka_mysicka
2. okt 2020

@alinka183 moj syn od roka puci makove rozky, myslim ze je to okej. Prvykrat menej pravdaze, mak je aj dost tazky ale ak dcerka nema ziadnu reakciu ani neni zapecena atd, tak mak je zdravy a ma vela vapnika.

kika831
2. okt 2020

@alinka183 naozaj opatrne a len troska. Najlepsie v niecom co preslo tepelnou upravou. Nas maly este v 3 rokoch z maku zvracia. Jeho zaludok ho netoleruje.

suzie26
2. okt 2020

Pozor potom pri prebaľovaní 😁 mak bude úplne všade veľmi ťažko sa to utiera a navyše neviem prečo moja dcérka má z maku zaparenú riťku čo ona nikdy nezvykne mat 😢

bagre
2. okt 2020

ak chceš daj, ale menšie množstvo. Je ťažký aj pre väčšie deti niekedy. A môže /nemusí / zapekať.

ivangeline
2. okt 2020

Skús kúsok a keď jej nebude nič na ďalšie deň,tak ano. Môj skúsil až teraz v 21m a všetko ok.

karmen118
2. okt 2020

S makom vážne opatrne, moja malá, keď mala 1 rok aj 3 mesiace, tak si uchmatla a zjedla malý kúsok makovníka a do pár sekúnd alergická reakcia taká, že som s ňou skončila v nemocnici s akútnou alergickou žihľavkou na infúziách a detoxe. Nikto v rodine alergiu na mak nemá, takže nás to dosť zaskočilo.