Môže 10 mesačné dieťa jesť pečené stehno?

blankasa
3. júl 2020

Ako upiecť stehno kuracie v rúre 10mesacnej dcére ci je ešte skoro? Ďakujem za radu

adri442
3. júl 2020

Osoliť a hrubší plátok masla navrch stehna, podliať vodou alebo kuraciou polievkou, dať piecť 180°C - 1 hod.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
asia83
3. júl 2020

@blankasa Ako sebe. Je to už veľké dieťa.

asia83
3. júl 2020

@viestta Ani stehno netreba...stačí vzduch, ten je najbezpečnejší. Potom sa čudujeme, že dieťa to jesť nechce, nemastné, neslané. Doslova.

evinka3007
3. júl 2020

Ja som tiez piekla kura normalne ako pre nas, jemu som potom zo stehna dala prec kozu, obrala masko a rozmixovala spolu s prilohou...

tosomja
3. júl 2020

10 mesačne už môže jesť čo my. Samozrejme nie pikantné a mastné. Netreba sa báť ani ochutiť 😉 a keď ma zúbky, tak aj kúsky. Nie mixovane.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
erikak123
5. júl 2020

@asia83 no moja ma 10 mesiacov a papa mäsko nemastne neslane a je to v poho spapa vsetko. Len ak od malinka dochucujeme tak jasne ze nechcu

asia83
5. júl 2020

@viestta Dávam. 😉 Nič mu nie je.

asia83
5. júl 2020

@erikak123 Slová sa hovoria, chlieb sa je... No sú určite výnimky, ako všade, a teda sú aj deti, ktorým je to asi jedno, keďže sú tak hladné, že zjedia všetko. Nikdy by som decku nedala stravu bez chuti.

lucia147852
5. júl 2020

@asia83 raz sa ti poďakuje , tak o 20 rokov uvidis čo mu z toho môže byt. Môj muž a aj jeho bratranec by ti vedeli rozprávať.

erikak123
5. júl 2020

@asia83 no moje dieta urcite nie je hladne a ty mu davaj pre mna za mna aj tu cabajku ako bolo vysie spomenute a mozem ti povedat ze momentalne je nas tu v obci 8 mamiciek s rozdielom veku deti 1-3 mesiace a ani jedna nesoli a to ma rocneho chlapca a nic sa mu nerobi a ani vyhladovany urcite nie je.

asia83
5. júl 2020

@lucia147852 Jasné. Nikdy som o nikom nepočula, v mojom okolí, vrátane mňa a môjho muža, jeho 3 súrodencov a xy ďalších ľudí, ktorým rodičia od desiatich (!!!) mesiacov dávali normálnu stravu v normálnom množstve (nie 10 cm klobásy a pod.). Len vaši dvaja príbuzní, tým niečo je o dvadsať rokov. Bože, pomoc. Moje deti sú kľudné, spia celú noc vkuse, cez deň tiež, majú krásnu váhu, pevní sú, kosti silné, líčka plné, červené. Prečo? Lebo im dávam normálnu stravu, nie jedlo bez chuti a tuku. V im primeranom množstve.

asia83
5. júl 2020

@erikak123 To dieťa vám to povedalo?

elizuella
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
erikak123
5. júl 2020

@asia83 ja mam tiez kludne dieta a dobre mi spi od 5 mesiacov prespi celu noc a takisto ma krasnu vahu a to jej davam takmer vsetko domace a bez dochucovania a kedze ma len 1 zubok vsetko mixujem a mozem povedat ze to nie je bez chuti lebo ta zeleninka urobi chut tomu masku ani ja nemam problem to po nej dojest