Ahojte,
zvažujem kúpu fliaš zn. Momma a chcela by som vedieť, či je to aj praktické alebo iba imidžová záležitosť? Oslovil ma darčekový set, ktory pozostáva:
Veľmi moderné balenie špeciálneho mOmma darčekového setu obsahuje 3 výrobky z nápojovej rady, ktoré môžu byť krásnym darčekom pre dieťa aj rodičov.
Stupeň 1: od 4 mesiacov, dojčenská fľaša má guľatý tvar ideálny pre malé ruky vášho dieťaťa
Stupeň 2: od 6 mesiacov, mechanizmus netečúceho hrnčeka s dvomi uškami pre použitie na fľašu. Dieťa sa učí držať hrnček s dvomi uškami.
Stupeň 3: od 8 mesiacov, mechanizmus so slamkou a jedným uškom pre použitie na fľašu. Dieťa začína samo piť so slamkou a používa iba jedno uško hrnčeka.
__________________________________________________________________________________________________________________
Prosím Vás, pokiaľ máte skúsenosť, príp. ak máte nejakú inú dobrú značku osvedčenú, akú by ste mi poradili? Malá bude mať 6 mes., tak niečo vhodné na učenie pitia z flaše, keďže doposiaľ je iba plne dojčená a fľašu vôbec nepoužívame. A este sa mi paci aj termoobal na tie fľašky Momma, tak pokiaľ máte tiež skúsenosť, tak či je to účinné alebo zbytočnosť...
Ďakujeeeem
@yellowbanna dakujem a nie su to nahodou tie Avent?
@leveretka myslis ten hrnecek, o kterem jsem mluvila? Musela jsem pohledat, ale uz jsem to nasla - je to Lovi. Nema prave vubec zadnou hubicku nebo brcko, princip piti je jako z normalniho hrnku, ale je zavreny, takze se nic nevylije. Chci ho Tonikovi poridit k Vanocum....dneska si chtel i ten normalni kalisek, co mu davam drzet sam 😀
podle vyrobce to slouzi takto:
"silikonová membrána umožňuje pití z každého místa po obvodu hrníčku, učí dítě pít přirozeným způsobem a podporuje jeho rychlejší rozvoj.
• neobsahuje pítko – dítě pije stejně jako ze sklenice
• chrání obsah hrníčku před rozlitím "
@leveretka Ja s lahvickou Momma nemam moc dobrou zkusenost. Zaprve mi z ni maly vubec nechce pit, ale to nemusi byt vada te lahvicky, treba se mu jen nelibi. Mam ale doma Avent, Mam, Tommee Tippee, Chicco a Nuk, a ze vsech tech pije v poho. Zadruhe - lahvicka se velmi snadno poskrabe, z toho usuzuji ze ten material nebude moc kvalitni. Zatreti - po par umytich zacala blednout stupnice!!! A v neposledni rade - lahvicka ma nestandartni tvar, je strasne neskladna a ve sterilizatoru zabira mista jako dve jine lahvicky. Osimesicni holcicka kamosky nemohla tu lahvicku poradne uchopit a napit se, i kdyz pisou ze se snadno uchopi. Secteno podtrzeno - nikdy bych si tento vyrobek zase nekoupila 😖
Ted jsem si vsimla ze mas starsi holcicku, my teda pouzivame lahvicku s dudlikem, ne hrnecek 😀
@yellowbanna
@lidiab
dakujem za nazory 😉
najnovsie uvazujem o tejto 😀
@lidiab máme Momma s brčkem, ta bez držátek ještě šla, naučila se to z ní rychle. Ale je poškrábaná, stupnice se omyla a brčko je po krátké době používání prasklé. Pak máme ještě tu se 2 držátky a ta se jí nelíbí. Lahvičky jsou drahé, čemu ale neodpovídá kvalita. A ten nestandartní rozměr mě taky štve. Takže nedoporučuju.
ahojky, ja jsem malymu koupila tu s tim brckem, taky jsme nikdy nepouzivali flasku a protoze kamaradcina dcera se naucila hezky pit rovnou s brckem, poridila jsem tohle. Navic se mi libil design a to jak slibovali, ze je to idealni pro maly rucicky, ze se to lip drzi... opak je pravdou - aspon zatim. Tonik se pro to sice nadchl, ale moc dobre se mu to nedrzi - je to pomerne tezky a on misto, aby to drzel v tom nejsirsim miste, coz je asi zamer vyrobce, snazi se to drzet tesne pod vickem a porad mu to pada, protoze to neudrzi (mame tu bez usi)...nevim, jestli je to tim, ze je jeste malej, ale to by nemelo, ne? Krome toho to brcko spis zuzla a kouse, tahat se mu z toho dari spis "omylem" (ale to zrejme nebude mommou 😉 ) Poslednich par dni jsem zkusila uplne obycejny kalisek - umelohmotny, bez vicka a kupodivu mi z toho vypije vic, nez z brcka...samo, ze ne sam..musim mu to drzet...takze ted spis zvazuju nakup takoveho toho hrnecku se specialnim vickem, co se z nej pije uplne stejne jako z normalniho (zadny brcko nebo zobacek), ale diky tomu vicku se nic nevyleje... (nevim, jestli je to srozumitelne, vyrobce se mi momentalne nevybavuje)
Takze za me - je to spis zbytecnost, aspon ted v tech sesti mesicich.... (ale je fakt, ze vypadaji hezky 😉 )