Ahojte mamicky ja chcem len poradit ohladom prikrmovania.mojho drobca som zacala prikrmovat pred 5 mesiacom a vsetko mi postupne pekne papal pomalicky ale teraz ma uz po 6 mesiaci a zacina mi to odmietat.nechce nic ani ovocne presne davky ani nic.Spapa mozno 3 alebo 4 lyzicky a potom to zacne vypluvat hnevat sa a plakat.Nemate s tym skusenost alebo mi nejako poradit? Dakujem 🙂
Mne ked ckal maly tak som mu dala napit mliecka alebo fenikloveho caju
@252misiacik252
trpezlivost. Skusat, skusat. Mozno sa chce najest sam? Daj mu do ruky inu lyzicku. A skusaj rozne veci. A aj ked zje len 3-4 lyzicky tak je to uspech 🙂
@prego81 no to ano ale papal mi pekne a nevirm preco teraz prestal.pred tym som nemala s tym problem aj usta pekne otvaral a teraz nic
u nas uplne rovnako. zacala som v 5mes, o zaciatku ani nechapal, ze ma pusu otvorit, ale postupne sa nam nejako podarilo dostat sa na cca 100ml prikrmu. neslo to sice ako po masle, ale tesila som sa. v 6mes mu zacali ist zubky, odmietal uplne vsetko, aj mlieko, aj vodu, skoncili sme s oranzovymi fliacikmi na plienke (dehydratacia), tak som sa vykaslala na prikrmy a stale nukala prsnik, prsnik, prsnik, 100x za den. teraz ma 8,5mes a stale boujeme s jedlom, ci ovocne, ci zeleninove prikrmy, ci kasa. jeden pohaik ma aj na 3x. skusam stale a nie som z toho nadsena, ze je to vsade a nakoniec v kosi, ale co mam robit? Kym je spokojny z MM, nerobim si az taku tazku hlavu, ale uprimne povedane, vobec ma to takto nebavi. ani varit, ani krmit ☹
ahojky,,,chem sa spytat,,co mam dat tyzdnovemu babetku ak sa mu silno cka-----dakujem