Moje 15 mesačné dieťa odmieta jesť

sudocek
17. feb 2022

Moje 15 mesačné dieťa odmieta jest. Nechce tuhú stravu. A keď mu niečo zmixujem tak spapa len trochu.

denden77
17. feb 2022

@sudocek zuby?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sudocek
autor
17. feb 2022

@viestta to sa aj pokúšame ale nefunguje.

sudocek
autor
17. feb 2022

@denden77 neviem či je to zo zubou lebo každé jedenie špekuluje

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
denden77
17. feb 2022

@sudocek aj moja mala take obdobie.. o par dni som si vsimla, ze jej lezu ocne zuby 🤷‍♀️😊

sudocek
autor
17. feb 2022

@viestta už sme skúšali aj nech sám papá ale nejak to nejde.

sudocek
autor
17. feb 2022

@denden77 očaky už má vonku

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sudocek
autor
17. feb 2022

@viestta veď ani nečakám 😊

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sudocek
autor
17. feb 2022

@viestta keď to skúšam aby papal sam tak nič neskončí v puse ale na zemi 🤦‍♀️

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sudocek
autor
17. feb 2022

@viestta už dlho sa pokúšam aby skúsil papať aj sám.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinkaxp
17. feb 2022

Vyskusaj, aby ho nakrmil niekto uplny iny, kto ho nezvykne krmit. Mozno citi z teba, ze nan ho tlacis a kvoli tomu nechce jest.

elizabet173
17. feb 2022

@sudocek pije mlieko? Ak áno a stiahne denne viac fliaš, tak fľašu treba zrušiť

loliki
17. feb 2022

@sudocek A čo vlastne jedáva? Napísala si málo informácií.

sudocek
autor
17. feb 2022

@viestta tak to dúfam

sudocek
autor
17. feb 2022

@loliki tak ako keď mu spravím kašu tak to spapa. Polievku ale len slepačiu,puding - jogurt. Mäso vôbec kým to nieje s niečím zmixnute ale len veľmi málo. Pečivo tiež nechce ani cestovinu

sudocek
autor
17. feb 2022

@elizabet173 práve že mlieko odmieta už dlho. Nechce ho ani z fľaše ani s pohára. Proste nijak 🤦‍♀️

sudocek
autor
17. feb 2022

@martinkaxp aj to som skúšala. A nezaberá.

martinkaxp
18. feb 2022

Tak mu rob to, co ti aspon ako tak zje a zvysok len skusaj. Je to len obdobie, neboj sa, on sa rozpapka. Len mu neponukaj somariny, ale normalne zdrave jedlo.

sudocek
autor
18. feb 2022

@martinkaxp ponúkam mu aj naše jedlo ešte mu varím len pre neho. Aj svokra mu zvikne navariť.

elizabet173
18. feb 2022

@sudocek čo ti zje za celý deň? Napríklad včera, nie každé dieťa je dobrým jedákom

sudocek
autor
18. feb 2022

@elizabet173 no napríklad dnes spapal krupicu, zemiakovú kašu ku ktorej som mu dala mäsko ale to ho hneď začalo nadrapovat. Tak potom som mu uvarila špenát ku tej kaši a to spapal. Dal si ešte výzivu s piškótou. Pribinačik

loliki
18. feb 2022

@sudocek Nie som odborník, ale podľa mňa je to celkom fajn. Veď je normálne. Skúšať aj ovocie, jablko, mrkvu nastrúhanú. Jedálniček do 2 rokov je špeciálne detský a nesmie sa nútiť strava pre dospelých.

sudocek
autor
18. feb 2022

@loliki jablko spapá ale mrkvu len tak postruhanu nie.aj keď mu natriem nejaké pečivo tak to ho tiež napína

sudocek
autor
18. feb 2022

@loliki stravu pre dospelých mu nenútim nasilu

loliki
18. feb 2022

@sudocek Myslela som najemno, na kašu postrúhanú s medom, s citrónom, s jablkom. Myslím si, že tvoj prípad je celkom v pohode. Ak porovnám s iným prípadom: Moje 21 mesačné dieťa nechce nic jesť.
Napína ho z masla, či z nátierky, alebo z toho pečiva?