Moja 3-ročná dcérka odmieta jesť

zojkula
29. jan 2024

Ahojte potrebovala by som poradit ci je niekte v Novych Zamkoch alebo Nitre dobry gastroentrolog. Lebo moja 3 rocna dcerka odmieta poriadne jest. Neje zeleninu,cestoviny,ryzu,mäso,ryby, ani ovocie, no proste nic chvilku chcela chlebik so syreckom ale uz ani ten nechce. A obavam sa ze nieco to zapricinuje. Dakujem za kazdu radu.

viestta
29. jan 2024

Obavam sa, ze toto nevyriesi ziaden lekar. Najlepsie je nechat vyhladovat, neponukat stale, netlacit na nu aby jedla, nevydierat jedlom, nadavat nieco zobnut akzdu chvilu, len aby nieco zjedla. Nechces, Odchod od stola, dalsie dostanes az o dve, tri hodiny a nie to co chces ty, ale to co by si mala zjest. Nejedacstvo je skuska rodicovskych nervov, ale na druhej strane Hlad je najlepsi kuchar.

anjelicek26
29. jan 2024

Tu skôr pomôže psychológ... ukáže ti ako s ňou pracovať.. pokiaľ pije UM nemá dôvod jest nič iného...kalórií ma dosť...

tehotna40
29. jan 2024

@zojkula sťažuje sa na bolesť brucha? Ak áno, môže to byť nejaká intolerancia. Všímať si, či po nejakom jedle nemáva hnačky, alebo naopak zápchu. Potom hľadať lekára, lebo môže to byť, že je proste len nejedáčka, tiež sme mali takého doma, teraz ma 7 a zje viac ako ja 😀 pomáhalo to co napísala @viestta , nechceš, preč od stola, medzi jedlami žiadne presnidavky, chrumky, maškrty.
Ak chceš byť kľudná a badáš nejaký problém, sme síce z okolia Nitry ale na gastro sme chodili do Zámkov k MUDr Eve Polomovej. K detičkam tam majú super prístup.

ivangeline
29. jan 2024

Suhlasim. Psycholog a neriesit,ci je alebo neje. Dam na tanier vzdy v rovnaky cas a to co je naplanovane.. uz je na nej,ci zje