Náš syncek mali papa. Ma 20 mes a váži 13 kg. Možno ej to ôk, neviem, nevyznám sa, ale na raňajky hneď jak vstane dávame mlieko, potom desiata co-to spapa, obed nič nechce. Dám mu mlieko opäť, ide spinkať poobede zje trochu polievky. A na olovrant si dá napr kúsok ovocia. Potom večera opat malo, keď papame my.
Ak ho chcem nakŕmiť poriadne tak zje iba pred pustenou rozprávkou, a toto nechcem praktizovať! Aby si nezvykql, alle neviem ako ho donútiť aby papal
@vasjar 13kg v 20m nie je malo, tolko ma teraz moj 3rocny. Podla mna ma maly dostatocny kaloricky prijem, ale hlavne z mlieka. Je mozne, ze bude jeden z tych, co sa rozjedia po vysadeni mlieka. Kamoskina mala tiez len tak zobala a po odstaveni zrazu jedla kvanta jedla.
@vasjar moja ma 5r a áno pokial som chcela aby zjedla polievku zaklad tak pri tv ..ale.aj raňajky a veceru....ale moja ma 5r ako pisem a vasi 15.5kg dlho mala 12kg ona do 4r skoro nic nejedla par luziciek ...ale nemala.sladkosti od 4 ako tak papa dokonca si aj pyta ked je veľmi hladna ale.inac vkuse som sledovala cas.a každé. 2 3 hod ponúkala jedlo
Moja má skoro 21 mesiacov a 10,6kg, tých 13 sa mi zdá úplne ok 🙂
@elizabet173 áno pije mlieko z fľaše, hlavne pred spaním keď ide spať
Vysadili sme mlieko, no jest nechce tak ci tak