Dobrý deň. Potrebujem poradiť z vašich osobných skúseností mlynček na korenie. Taký, čo by vydržal viac ako rok. Môže byť radšej mechanický.
Najprv som kúpila u nás v kamennom obchode, nevydržal. Potom som objednala cez internet nemecký výrobok Stoha Design s keramickým mlynčekom a možnosťou nastaviť hrúbku mletia. Jeden stál 18€ a napriek len občasnému používaniu pri varení, nevydržal ani 2 roky. Na výmenu mi poslali kus, ktorý vôbec od začiatku nefunguje, takže opäť reklamujem.
Prosím, poraďte, čo používate Vy. Ďakujem.
@asfalothfromrivendell tak ako pise deyna, my mame mlynček od roku 2002 a az teraz sa potupil, co uz beriem v pohode, len treba dat pozor, ked ho otocis zo spodu musi mat ten mechanizmus kovový, dnes su skoro vsetky umele a prd vydržia 🙂
ja kupujem himalajsku sol v mlynceku. viem, ze je to zbytocne rpedrazene, ale pre mna najpohodlnejsie 🙂
pozerala som vsak uz mlynceky v potten&panne, su velmi pekne, drahe ako slak...ale mozno to navrhnem, ako darcek pre mna 🙂
moj stal 8 eur 🙂
tu su ake super modelly 🙂
http://www.bytovedoplnky.sk/mechanicke-mlynceky...
Dlho som mala drevený, ručný mlynček , stále funkčný. Soľ kupujem už s mlynčekom - rôzne typy, takisto v pohode, dá sa nastaviť hrúbka mletia. Elektrický doporučujem zn. Catler - síce drahá, ale veľmi kvalitná. Funguje v pohode už 4 roky.
Tiež hocijaký nikdy sa mi nič nepokazilo. Možno máš talent ako moja píp, tá pokazí všetko😀
@nyusika ďakujem, tu značku nepoznám, asi vyskúšam
@limetka69 kovové som nikde nevidela. Všetko sú tie biele keramické.
Tak moja mama ho kupila v roku 2002 v Bille, ja tiez neviem najst kovove a preto kupujem jednorazové z tesca 🙂 a neriešim
ja som si kupila na trhoch taky dreveny, rucny mlyncek na sol aj korenie, na baze mechanického mletia, tam sa nema co pokazit a stale funguje, tieto typy predavaju aj v kamenných obchodoch, doporucujem. ma taku drevennu visage. Nasype sa, hore zasroubuje a otacanim melie.