Mlynček na korenie, soľ

Dobrý deň. Potrebujem poradiť z vašich osobných skúseností mlynček na korenie. Taký, čo by vydržal viac ako rok. Môže byť radšej mechanický.
Najprv som kúpila u nás v kamennom obchode, nevydržal. Potom som objednala cez internet nemecký výrobok Stoha Design s keramickým mlynčekom a možnosťou nastaviť hrúbku mletia. Jeden stál 18€ a napriek len občasnému používaniu pri varení, nevydržal ani 2 roky. Na výmenu mi poslali kus, ktorý vôbec od začiatku nefunguje, takže opäť reklamujem.
Prosím, poraďte, čo používate Vy. Ďakujem.

deyna
29. jan 2016

ja som si kupila na trhoch taky dreveny, rucny mlyncek na sol aj korenie, na baze mechanického mletia, tam sa nema co pokazit a stale funguje, tieto typy predavaju aj v kamenných obchodoch, doporucujem. ma taku drevennu visage. Nasype sa, hore zasroubuje a otacanim melie.

limetka69
29. jan 2016

@asfalothfromrivendell tak ako pise deyna, my mame mlynček od roku 2002 a az teraz sa potupil, co uz beriem v pohode, len treba dat pozor, ked ho otocis zo spodu musi mat ten mechanizmus kovový, dnes su skoro vsetky umele a prd vydržia 🙂

nyusika
29. jan 2016

ja kupujem himalajsku sol v mlynceku. viem, ze je to zbytocne rpedrazene, ale pre mna najpohodlnejsie 🙂
pozerala som vsak uz mlynceky v potten&panne, su velmi pekne, drahe ako slak...ale mozno to navrhnem, ako darcek pre mna 🙂

deyna
29. jan 2016

moj stal 8 eur 🙂

nyusika
29. jan 2016
pastelka17
29. jan 2016

Dlho som mala drevený, ručný mlynček , stále funkčný. Soľ kupujem už s mlynčekom - rôzne typy, takisto v pohode, dá sa nastaviť hrúbka mletia. Elektrický doporučujem zn. Catler - síce drahá, ale veľmi kvalitná. Funguje v pohode už 4 roky.

sono2
29. jan 2016

Tiež hocijaký nikdy sa mi nič nepokazilo. Možno máš talent ako moja píp, tá pokazí všetko😀

asfalothfromrivendell
autor
29. jan 2016

@nyusika ďakujem, tu značku nepoznám, asi vyskúšam

asfalothfromrivendell
autor
29. jan 2016

@limetka69 kovové som nikde nevidela. Všetko sú tie biele keramické.

limetka69
29. jan 2016

Tak moja mama ho kupila v roku 2002 v Bille, ja tiez neviem najst kovove a preto kupujem jednorazové z tesca 🙂 a neriešim