Ahojte mamičky máme 4,5mesačného synčeka, chcem mu začať dávať už aj niečo iné, hlavne preto lebo ked ideme von riadne sa napapá a za pol hodku sa zobudí prídem domov a papá ako keby vôbec nejedol.. a ešte aj večer ked zaspinká tak sa za hodku zobudí a papá veľa, chcela som dávať na večer mliečnu kašu, len neviem či mu dať iba to alebo ešte aj mliečko moje??
nas ani ovonat,... 😝
ja som to chutnala a neni to zle 🙂
@anicka246predpokladam,ze mu chces dat rieducku z flasticky,vie pit z nej? mozes kupit nemliecnu kasu(sa mi zda,ze tie co sa oznacuju ,ze su na spanie su mliecne?) a odstriekat mliecko,zohriat vo vodnom kupeli a s tym zarobit..ALE pri kojenych detoch by sa malo pockat s takymito vecami do 6 mesiacov,kvoli tvorbe mliecka..Odporuca sa castejsie prikladat pred nocnym spanim, dieta sa vie takto naplnit...v noci sa ti kolkokrat budi?inac, nocne kojenie je co do produkcie mliecka najefektivnejsie..optimalne staci 2 x u starsieho dietatka..a to ze maly po pol hodke saje akoby nejedol je dost mozne, ze predtym bol iba spadny a potom uz hladny....podla dlzky kojenia,ak sa uz dieta ve efektivne kojit, tak kratke kojenie je od smadu, dlhsie od hladu...
ja som dávala iba kašu, a mliečko až ráno, a tiež som začala dávať od cca 4,5 mesiaca, a bola kojená do 2 rokov
ja davam najprv moje mliecko potom sa este trosku pohrame nech sa unavi a dam jej kasicku a spokojna zaspinka 🙂 zibudi sa mi iba rano nakojim ju a spinkame dalej 🙂
ja som dávala aj mrkvu, prvý deň iba kašu na skúšku, a potom už na obed mrkvu, ale nie každý deň a na večeru kašu vždy, pokiaľ malej chutila a to bolo asi do 1,5 roka, potom sme už striedali s pudingom.
kašu som dala prvý krát večer a potom stále iba večer, pred spaním, uložila som ju do postieľky a dala jej kašu, vypiť hneď , prípadne keď ju nevypila naraz, dala som jej ju o hodinu dopiť aj v spánku.
ja dcerke davam kasicku na vecer ma 5 mesiacov ... dlhsie vydrzi spinkat 🙂