Maminky chcela som sa Vas opytat, mam 15 mesacne babo. Vsetko mu musim mixovat, lebo ked je tam nedajboze nejaky kusok v jedle tak ho hned napina na zvracanie. Napr. Rozok, kusok chlebika, chrumky to si sam odkusuje a to zje. Ale v jedle mu to vadi. Ani popucene nechce, len hladko rozmixovane ma rad. Ste na tom podobne ako my? Co mi poradite?
@smajluska zacni takto: 1/4 popuc a ostatok rozmixuj, spolu zmiesaj ked ti zvladne toto zjest a zvykne si potom uz davaj pol na pol, ked ti aj to spapa a zvykne si tak zase viac pridaj popuceneho a menej mixnute. Takto postupne ked ho budes ucit sa to nauci.
do 2,5roka som mixovala obedy...predtým začal kúsky ovocie, neskôr pečivo, príde to postupe samo
@smajluska Moj ma 18m a doteraz neznasa hrudky a kusky v mixovanom alebo tekutom. Ked je nahodou v mixovanom hrudka, casto sa sekne a dalej to uz neje. Polievku na lyzicke moze len cistu tekutinu, ziadny kusok zeleninky alebo niecoho ineho. Akoby nevedel, co si ma pocat s dvomi roznymi konzistenciami a vacsinou vypluje. Jedine hrudkovite, s cim nema problem, je ryzova kasa Dr. Oetker, ktovie, cim to je. Ale nejako extra ma to netrapi, tak je bud kusky alebo tekute a obcas skusim, ci sa to uz nezmenilo. K vela veciam si dlho hladal cestu, raz asi zvladne aj toto.
@smajluska suseda mixovala do 1,5 roku malej 🤷♀️, asi len nenásilne stále ponúkať aj nemixovane. Hlavne, že si sám vie odkusnuť chleba atď. Z vášho taniera nepýta?