Mixovaná strava v roku

30. mar 2024

Ahojte, stale moj syn nema ani 1 zub, jakmile popucim lyzickou alebo dam obhryzkavat, okrem bieleho rozku nic. Neviem to budem mixovat asi do jeho svadby 🥺

deti95060810
30. mar 2024

pozor na mixovanie... my sme sa toho nevedeli zbaviť stráááášne dlho. Síce nebolo to do svadby - ale dlhá doba to bola poriadne... 😉 rátali sme to už na roky.

nikpa
30. mar 2024

Akože nič? Nechce to alebo ho to napína? Tu treba vydržať a donemoty niekoľkokrát denne ponúkať, naučí sa. Poučene mäkké jedlo ako napr. zelenina na ktorú nepotrebuje zuby, nemá prečo odmietať, je to len o zvyku.

januska12323
30. mar 2024

Jemu to len nechutí, popučená strava sa dá jesť aj bez zubov.

guudy
30. mar 2024

Moju napinalo takmer do 1,5 roka. Potom uz dobre. Neboj, to sa podda a pridu ine veci na riesenie😁😁

amelia89
30. mar 2024

viem ze kazde dieta je ine ale moje deti su odchovane na blw strave a v roku mali asi 3 zuby.

mabenn
30. mar 2024

do svadby nebudes mixovat, nepoznam dospeleho cloveka, ktory si v restauracii pyta pomixovat jedlo - toto som si hovorila, ze maly nevedel zut...prestala som mixovat po 2rokoch

katulienkax
30. mar 2024

@nikpa su deti ktore zjedia vsetko, su deti ktorenproste vsetko nezjefia a mozes sa aj pokrajat. Su dospeli vo zeleninu nejedia, nie jento o zvyku a taktiez nie je to vzdy len o tom ze maminka rozmaznala

nikpa
30. mar 2024

@katulienkax ty o com tocis? Zeleninu som uviedla len ako príklad, dokonca som to tam aj napísala. Chytila si sa práve tej jednej nepodstatnej veci, ktorú som uviedla len ako príklad a pointa ti úplne unikla.

autor
31. mar 2024

@deti95060810 ani nevrav, ja uz neviem

autor
31. mar 2024

@nikpa no hlavne nema zuby to ho asi odradza ale celkovo dam na stol kusky Vianocky a on si nevezme chce az ja dam do ust a detto s flaskou 🤔

autor
31. mar 2024

@amelia89 to aj ja som chcela ale nejde to a trpezliva som az az 🫣

autor
31. mar 2024

@katulienkax dakujem, ja stale premyslam co som urobila zle 🥺