Ahojte, stale moj syn nema ani 1 zub, jakmile popucim lyzickou alebo dam obhryzkavat, okrem bieleho rozku nic. Neviem to budem mixovat asi do jeho svadby 🥺
Akože nič? Nechce to alebo ho to napína? Tu treba vydržať a donemoty niekoľkokrát denne ponúkať, naučí sa. Poučene mäkké jedlo ako napr. zelenina na ktorú nepotrebuje zuby, nemá prečo odmietať, je to len o zvyku.
Jemu to len nechutí, popučená strava sa dá jesť aj bez zubov.
Moju napinalo takmer do 1,5 roka. Potom uz dobre. Neboj, to sa podda a pridu ine veci na riesenie😁😁
viem ze kazde dieta je ine ale moje deti su odchovane na blw strave a v roku mali asi 3 zuby.
do svadby nebudes mixovat, nepoznam dospeleho cloveka, ktory si v restauracii pyta pomixovat jedlo - toto som si hovorila, ze maly nevedel zut...prestala som mixovat po 2rokoch
@nikpa su deti ktore zjedia vsetko, su deti ktorenproste vsetko nezjefia a mozes sa aj pokrajat. Su dospeli vo zeleninu nejedia, nie jento o zvyku a taktiez nie je to vzdy len o tom ze maminka rozmaznala
@katulienkax ty o com tocis? Zeleninu som uviedla len ako príklad, dokonca som to tam aj napísala. Chytila si sa práve tej jednej nepodstatnej veci, ktorú som uviedla len ako príklad a pointa ti úplne unikla.
@deti95060810 ani nevrav, ja uz neviem
@nikpa no hlavne nema zuby to ho asi odradza ale celkovo dam na stol kusky Vianocky a on si nevezme chce az ja dam do ust a detto s flaskou 🤔
@amelia89 to aj ja som chcela ale nejde to a trpezliva som az az 🫣
@katulienkax dakujem, ja stale premyslam co som urobila zle 🥺
pozor na mixovanie... my sme sa toho nevedeli zbaviť stráááášne dlho. Síce nebolo to do svadby - ale dlhá doba to bola poriadne... 😉 rátali sme to už na roky.