Mixér na prvé príkrmy

bubumichaela
13. jan 2017

Ahojte, odporúčte nejaký malý šikovný ponorný mixér, začíname s prikrmami. A z veľkým mixérom je rozmixovať jednu malú mrkvičku o držku 😂😂

hettinka
13. jan 2017

hociaký ponorý urobí službu, ja mam tuším BROWN a už ho mam 9 rokov
alebo v klude aj nejaký smothie-maker, sú aj také s menšími nádobkami 200ml

delmondo
13. jan 2017

Najprv som pasirovala cez sitko, keď boli len malinké množstva. Potom klasickým ponorným

simca06022011
13. jan 2017

Riadne popucit vidlickou, alebo cez to male kovove sitko. ja som nam robila viac na "paraku" v hrnci a malej som odobrala, zvysok bol pre mna :D Nic specialne si nezhanaj, lebo aj tak za chvilu budes normalne davky robit :D potom ponorny mixer klasika.... hocijaky, mas to jedno, ak sa ma pokazit pokazi sa kazdy.. ja som mala elektrolux, potom neviem aky a teraz mam tefal.... cize odkedy mam malu dva dosluzili :D A tefal sa uz rozobera sam, co nechapem, skroo vobec sa nepouziva :D

lorela
13. jan 2017

Ponorný Brown je fajn, využiješ aj v budúcnosti na prípravu rôznych krémových polievok napríklad 😉.

janci05
13. jan 2017

Tak v prvom rade, nie je to Brown ale Braun a áno táto značka je celkom kvalitná, ale ja mám doma obyčajný mixér Sencor a tiež mi splní túto službu. A pred nedávnom som si zadovážila celkom malý spratný mixér značky ECG a som zatiaľ spokojná.

lorela
13. jan 2017

@janci05 A čo, však si aj tak rozumieme, o ktorý ide 😂

janci05
13. jan 2017

@lorela Však áno, to len ja som taký perfekcionista. Asi preto, že som ích 8 rokov predávala.🙂

lorela
13. jan 2017

@janci05 Aha, chápem 😉.

yanni
13. jan 2017

To je jedno akej znacky, ak ho nemas v umysle pozivat aj na ine veci a dlhodobo, tak ti staci na toto kratke prikrmove obdobe ten najlacnejsi.
My mame Braun uz x rokov ale pouzivame ho takmer denne, na kremove polievky, mliecne shaky, smoothies atd.
A este. Preco jednu mrkvicku? Ved uvar viac a naporcuj a zmraz. A potom uz len vytahujes.
Ja som mala vzdy v chladnicke na dva dni, ostatok zmrazeny. A cim dalej viac jedli a sa kombinovalo, tak som len vytahovala z mraziaka a kombinovala. Neskor som takto dokonca aj trebars cely obed mala v Avent poharikoch zmrazeny.

bajom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
betunka39
2. feb 2017

no moje odporučanie, po dlhoročných skusenostiach, radšej učiť deti papať jedlo popučene klasicky vidličkou, predidete problemom s prehltanim tuhšej stravy v neskoršom veku. Pri mixovanej strave potom deti vo veku 1 roka odmietaju tuhšieu stravu, lebo sa dusia.

blahowoman
2. feb 2017

Suhlasim s @betunka39 ja som svojim detom od mala tiez len pucila vidlickou a masko poriadne pokrajala. Nikdy som im nemixovala.

betunka39
2. feb 2017

@blahowoman my sme pred dvatsiatimi rokmi ani nechyrovali o ponornych mixeroch.A vela krat tu citam v posledne roky na MK ,ze dieta mi nechce jest tuhu stravu,dusi sa a pod .To je tym,ze sa vsetko mizuhe.Myslim,ze tym ,ze jedlo popucime nehrozi,ze sa udusi.🙂Aspon moje sa nedusili

yanni
2. feb 2017

@betunka39 hlupost. my mame 4 deli, vsetky jedli prve prikrmy mixovane, neskor pucene a este neskor väcsie kusky a a a ....a ani jedno sa v roku nedusilo, lebo v roku uz mali par zubov a jedli s nami pri stole z toho co aj cela rodina (samozrejme inak ochutene), nakrajane na kusky. V roku uz neboli ani krmene, jedli same rukami, vydlickou, lyzickou, proste ako sa im dalo.

evittam
2. feb 2017

@yanni Presne tak. Maximalne s tebou suhlasim. Mam tie iste skusenosti.😉

betunka39
2. feb 2017

@yanni ano mas pravdu aj moje jedli v roku a aj skor to co my,len sa mi vidi zbytocne kupovat kvoli tomu mixer a vychadzam z toho co tu casto citsm Ja som napisaka iba moju sjusenost,je na kazdom ako sa zariadi.

yanni
2. feb 2017

@betunka39 noooo mixer Dani my name. len ten ponorny, co v mojom ponimani ani mixer nie je.
A inak, ponorne boli aj pred 20. rokmi. Dokonca este skor. Moji rodicia maju Etu rucny slahac na ktory maju este ako doplnok ten ponorny. Samozrejme to poskladane vyzera inak ako tie len ponorne. A ten slahac ma ca. 25 rokov.

lorela
2. feb 2017

Bože, babule, však to zase neberte až tak exaktne; detičky sú rôzne - jednému mixujete stravu rok a nerobí mu problém prejsť normálne na tuhú stravu, inému dáte zopár krát mixnuté a katastrofa na svete - tuhé bude vypľúvať ešte o pól roka.

Ja som mixovala tie úplne prvé príkrmy, o mesiac už len popučené atď.

betunka39
2. feb 2017

@yanni ano aj ja mam slahac stary 26 rokiv,kde sa dal dokupit nastavec ako dnes maju ponorne mixeri.Ale vtedy to nemali vsade a na dedine ludia ani nevedeli,na co to je.Ja,som prvykrat ponorny pouzivala na praxi v Nemecku ,ked som mala 15Ale v domacbostiach to u nas na,Sk urcite nebola,bezna vec.Neviem preco to tu vlastne,rozvadzane do tskych debat,kazda sme povedali a vyjadriki svoj nazor a skysenoati a je na kazdej maminke ako sa rozhodne.Nacobtu zbytocne virit prach,ked to vovec nie je potrebne.☺

damoska
24. jún 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ja som to vždy rozmixovala tyčovým mixerom a bolo to

sunset65
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
27. okt 2021

Najsikovnejsie he pouzit co mas: vidlička, sitko... A tycovy mixer to sa tiez, len treba nadobu na to uzku, vysoku.