Miomat vs Tommee tippe - čo na prvé príkrmy?

veronika_1991
6. apr 2020

Ahojte, zachvilku začneme s prikrmami a rozmýšľam, že si kúpim niečo aby som si prípravu zjednodušila... Pozerala som parné mixéry Avent alebo baeba, ale to mi príde čo sa riadu týka v podstate ako parný hrniec+ mixér. Celkom ma zaujal Tommy tippe, páči sa mi, že sa to spraví všetko v jednej nádobke a samé... Len sa mi to zdá maličké. Koľko sa tam dá spraviť na jeden krát prikrmu? A ešte nevidím niekde na fotkách nádobku na stekajúcu paru, tá zostáva v nádobe s ovocím-zeleninou? Nevyteka z toho voda? ...a aj nad tým miomatom rozmýšľam, to je asi skôr na polievky... Ale ktoré to máte, robíte v tom aj prikrmy pre malé bábätká? Zeleninu keď v tom uvarím nestráca vitamíny ako pri varení? V tom sa mi zdá výhodnejší ten parný... Čo myslíte? ☺️

jersey87
20. apr 2020

Ja aktualne riesim Miomat. Ale na prikrmy isto nie. Objem je 1 liter. Menej sa v nom urobit neda. Skor je urceny na polievky,rastlinne mlieka a pod.

veronika_1991
autor
20. apr 2020

@jersey87 ja som nakoniec kúpila Avent parný mixér a namiesto toho MioMatu som kúpila polievkovar Domo, ten je až 2l a môžem v ňom robiť aj pre nás - len na ten ešte čakám, teraz sú v niektorých e-shopoch predĺžené doby doručenia🙃 A pre malú v tom Avente, strašne sa mi to ľúbi, dnes som jej dávala úplne prvý príkrm ☺️ dá sa v ňom spraviť aj máličko, len jednu malú mrkvu som tam dala 🙂

jaja2613
11. feb 2022

@veronika_1991 dobrý deň, prosím Vás ste spokojná s polievkovarom DOMO? Plánujem kúpiť, aký máte prosím typ? Ďakujem za info

veronika_1991
autor
11. feb 2022

@jaja2613 dobrý deň, ja mám tento typ https://www.mall.sk/jedalenske-supravy/domo-aut... a som veľmi spokojná. Často ho používam, cez leto skoro každý deň. Robím v ňom aj pretlak, hocičo ☺️
Len ten materiál je taký, že ľahko tam prihorí na spodu a hneď sa to automaticky vypne, ale to mi teda robí keď robím veľa daviek sa sebou.. ten pretlak napríklad, že som medzitým len oplachla a zostalo na spodu trochu. Inak ta signalizácia (prihorenia) nie je vôbec v návode, tak som si najskôr myslela, že už je úplne pokazený, až keď som ho vydrhla som zistila že funguje 😁
Ale za tie dva roky používania ho určite odporúčam 👍☺️

jaja2613
11. feb 2022

@veronika_1991 vďaka za recenziu 🙂