Mesačná dcérka chce stále papať

timikii
26. aug 2022

Baby . Dajte mi prosim nejakú radu lebo sme azda skúšali už všetko . Moja mesačná dcérka , ktorá váži 3400g, vypije každé 2 hodinky 90-100dc môjho odsateho mliečka , kľudne o hodinku ju musím dokrmit aspoň 60dc bebou , ale stále si papa rúčky, cuca cumlík , no stale by len jedla . Skúšali sme pomedzi dávať aj cajik , či prevarenu vodu , utisovat, no rôzne . Ale je to neprestajny plač , mysleli sme že ju trápi kolika , tak skúšame dávať espumisan forte , .. ale myslím si že to môže bYt aj z vigantolu , pretože keď sme ho na jeden den vysadili bola celkom spokojná . Mali ste podobný problém ? Ďakujem

endzi83
26. aug 2022

@timikii ahoj keď máš osledovane že jej gigantom nerobí dobre tak jej ho nedávaj, viac mamičiek sa sťažovali že detičky z nich bolí bruško alebo sú nepokojné. Ja som kvôli tomu nedávala vigantol aké jamienson baby D3. Moja bola kontaktná stále chcela byť na prsníku, ani tak nejedla ako len zaspávala možno aj tvoja je taká. Skús si odsledovať.

majusikk
26. aug 2022

@timikii akej farby ma stolicu

hviera81
26. aug 2022

preco si odsavas a tak jej davas? preco nekojis?

timikii
autor
26. aug 2022

@hviera81 neprisaje sa na prsník , stále to skúšame , skúšali sme aj s klobucikmi na ktoré sa síce prisaje ale nevypije cez ne takmer nič .

timikii
autor
26. aug 2022

@majusikk svetlo hnedej

nairia
27. aug 2022

vigantol byva problemovy, ja ho davam vzdy rano a v pohode, ale ked som ho davala poobede/navecer, zvykol robit sarapatu. skus Devit alebo ten Jamieson, ak by to podavanie rano nezabralo.
a co sa tyka hladu, preco jej nedas viac teda pri dokrmeni? btw, materske mlieko dieta stravi za cca 60-90min, takze to, ze je po hodke znova hladna, je ok, a teda ja by som skusila dat viac, ak mas pocit, ze je hladna.

anavixy
28. aug 2022

Kazde dve hodiny je ok pri MM, dojcila by sa aj castejsie 🤷🏻‍♀️ Mozes skusit aj dat rovno viac mliecka, ak nebude grckat, ak ano, tak len castejsie. Vigantol ked ocividne jej robi zle nedávajte, ved existuju aj ine kvapky 🙂 vela sa mojkajte, noste, sanie je reflex a dieta upokojuje

hviera81
28. aug 2022

@timikii riesila si s laktacnou? prisatie byva casty problem....
my sme mali problem ze maly nepriberal, tak som sla za laktacnou a trenovali sme prisatie, tiez sa asi zle prisal, resp. nevedela som ho poriadne prilozit (v nemocnici to neukazovali dobre), potom sme to rozbehli tak, ze trojnasobok porodnej vahy mal uz v 9m. ale teda na zaciatku som ho stale mala na prsniku....

beata_k
28. aug 2022

@timikii Materske mlieko je lahsie stravitelne. A nie je len od hladu. Utisuje aj smäd. Daj jej ked pyta. Ved su horucavy.