Mate niektora skusenosti s tymto multifunkcnym zariadeni?
Multi Steamer 401 ponúka 4 funkcie v 1 prístroji: rýchle a jednoduché ohriatie detskej fľaše, integrovaný termostat udržuje teplotu, sterilizácia až 7 fľiaš naraz, príprava detskej stravy na pare so zachovaním vitamínov. Vhodné pre všetky typy fliaš. Ďaľšie príslušenstvo: držiak na fľašu, odmerka na vodu. Jednoduché použitie a čistenie. Digitálny displej pre zreteľnú indikáciu teploty, zvukový signál oznamujúci koniec činnosti. Cena je od 45€.
Popripadne skusenosti s nejakym inym?
Rozhodujem sa, ci kupit zvlast sterilizator a ohrievac, alebo uz nieco taketo kompaktnejsie
aj sklenene flase sa daju sterilizovat, na velkosti nezalezi. do sterelizatora mozes dat vsetko. aj dudliky alebo nejake hracky - na hryzenie pri prerezavani zubkov.
ja vidim jeden problem. ak by si robila jednu cinnost - napr. sterilizovala a zaroven by si potrebovala urobit nieco ine - pripravit potraviny ci ohriat flasku - tak by si musela pockat kym to jedno urobis a az potom mohla pouzit pristroj na nieco ine. ako druhe je nevyhoda ze ak by si chcela priniest "ohrievac na flasku" do izby tak by si to uz "nemala" v kuchyni a musela prenasat hore dole.
na nete som nenasla ziadne "odozvy" tak neviem povedat ako su ludia spokojni. je len na tebe ako sa rozhodnes 😉
ma niekto skusenosti?Daju sa tam sterilizovat aj sklenene flase 220ml?