Maminky mate niektora skusenosti s touto kasickou?zaujima ma konkretne ta priprava..aj na krabici je napisane,ze priprava s vodou..ale z navodu som pochopila,ze sa to zaraba s UM..pediater mi povedal,ze mam skusit nemliecnu,co sa zaraba s vodou,tak som taku kupila..no teraz neviem..maly ma v sobotu 5.mesiacov,je stale plne dojceny..chceme vyskusat pomaly aspon kasicku na noc..len som zostala zaskocena z tej pripravy..budem rada za vsetky rady🙂
Väčšina pediatrov skutočne odporúča začínať zeleninovými príkrmami, na tvojom mieste by som sa už len zo zvedavosti opýtala na dôvod, prečo máš začínať s kašou (ryžou).
A keď už, tak by som začala domácimi a nie kupovanými.
Zaraba sa to s umelym mliekom, ale ked mas svoje, tak si odstriekaj a zmiesaj mu to s tym. Ja som skusala kasu u mean jej malej, dufala som, ze bude po tom, lepsie spat, ale po hodine bola hladna zas :-/
ja som tiez zacinala ryzovou kasou a prave touto hipp. zo zaciatku som to zarabala s UM, neskor som robila aj nemliecne verzie ktore som zmiesavala so zeleninkou alebo ovocim. riadila som sa odbornou literaturou kde radili zacat prave obilninami - najskor bezlepkovou (ryza) a potom s nizkym obsahom lepku (ovos)
Nechcem byt za mudru (opriprave kasi nemam ani paru, my sme to nekupovali a na tuto temu som klikla omylom), ale nechces mu radsej dat papat mrkvicku a zemiacik ako umeleo robene kase, vacsine deti take neochutene aj tak velmi nechutia (to bol aj dovod preco sme to nekupovali)