Máte skúsenosti s ryžovou kašou Hipp?

natalushka
29. dec 2014

Maminky mate niektora skusenosti s touto kasickou?zaujima ma konkretne ta priprava..aj na krabici je napisane,ze priprava s vodou..ale z navodu som pochopila,ze sa to zaraba s UM..pediater mi povedal,ze mam skusit nemliecnu,co sa zaraba s vodou,tak som taku kupila..no teraz neviem..maly ma v sobotu 5.mesiacov,je stale plne dojceny..chceme vyskusat pomaly aspon kasicku na noc..len som zostala zaskocena z tej pripravy..budem rada za vsetky rady🙂

pribinak
29. dec 2014

Nechcem byt za mudru (opriprave kasi nemam ani paru, my sme to nekupovali a na tuto temu som klikla omylom), ale nechces mu radsej dat papat mrkvicku a zemiacik ako umeleo robene kase, vacsine deti take neochutene aj tak velmi nechutia (to bol aj dovod preco sme to nekupovali)

lorela
29. dec 2014

Väčšina pediatrov skutočne odporúča začínať zeleninovými príkrmami, na tvojom mieste by som sa už len zo zvedavosti opýtala na dôvod, prečo máš začínať s kašou (ryžou).
A keď už, tak by som začala domácimi a nie kupovanými.

evitka83
29. dec 2014

Zaraba sa to s umelym mliekom, ale ked mas svoje, tak si odstriekaj a zmiesaj mu to s tym. Ja som skusala kasu u mean jej malej, dufala som, ze bude po tom, lepsie spat, ale po hodine bola hladna zas :-/

lucka188
29. dec 2014

ja som tiez zacinala ryzovou kasou a prave touto hipp. zo zaciatku som to zarabala s UM, neskor som robila aj nemliecne verzie ktore som zmiesavala so zeleninkou alebo ovocim. riadila som sa odbornou literaturou kde radili zacat prave obilninami - najskor bezlepkovou (ryza) a potom s nizkym obsahom lepku (ovos)